Mám 15 a som zamilovaná do spolužiaka
Ahojte. Potrebujem poradiť. Viem že to bude znieť čudne neodsudzujte ma prosím za to ale už neviem na koho sa mám obrátiť. Mám 15 rokov a chodím na základku. Mám jedného spolužiaka , ktorý sa mi strašne páči , ale vôbec spolu nekomunikujeme ani nič , hrozne sa hanbím mu aj pozdraviť , nie to ešte sa s ním nejako rozprávať. Viem síce že má ma rád , lebo mi to dáva najavo , aj keď dosť divným spôsobom , že ma podpichuje a tak. Keď niekde s triedou ideme , vždy stojí pri mne , alebo aspoň blízko mňa. No ja som aj napriek tomu nenašla odvahu povedať mu to , lebo sa bojím že by sa potom tak uzavrel keby som to na neho hneď vybafla. Najhoršie je , že mám jednu "kamarátku" ktorá akoby mala šiesty zmysel a vedela že k nemu niečo cítim. Je to dosť žiarivá osoba , nikdy mi dobre nechcela , lenže ja som to nevidela. Oči sa mi otvorili až včera , keď sme išli zo školy a on šiel za nami aj s kamarátmi. A ona to hneď využila a nahlas mi povedala že či si pamätám ako som si písala s jedným chalanom. Ten chlapec s ktorým som si písala bol ale postihnutý. Chodil do špeciálnej triedy aj keď som o tom nevedela. Samozrejme som sa to snažila pred ním pravdivo zahovoriť že ten chlapec bol postihnutý a len otravoval a že ja som si potom s ním už ďalej nepísala. Povedala som to nahlas aby to počul. Lenže teraz sa bojím toho že môže o mňa úplne stratiť záujem lebo si bude myslieť že som si písala s niekým iným a že on už nemá šancu. Prosím čo si o tom myslíte vy ? Budem vďačná za každú vašu odpoveď.
@nika1971 Máš pravdu 💪👍🏻
@nika1971 Len odvtedy čo to počul je taký iný. Občas ho ale ešte prichytím ako pokukuje. Tak neviem či žiarli alebo je nahnevaný , alebo stratil záujem 🤷🏻♀️. Môže mi to ešte odpustiť
Iniciativu musis nechat na neho, ale treba pomoct nahodam, ako ho stretnut mimo skoly a podobne, zisti ci robi nejaky sport a chod nahodou okolo ked ma trening, a podobne….my sme to tak robili a vacsinou uspesne🙂🙂🙂