icon

Mám 15 a som zamilovaná do spolužiaka

4. sep 2021

Ahojte. Potrebujem poradiť. Viem že to bude znieť čudne neodsudzujte ma prosím za to ale už neviem na koho sa mám obrátiť. Mám 15 rokov a chodím na základku. Mám jedného spolužiaka , ktorý sa mi strašne páči , ale vôbec spolu nekomunikujeme ani nič , hrozne sa hanbím mu aj pozdraviť , nie to ešte sa s ním nejako rozprávať. Viem síce že má ma rád , lebo mi to dáva najavo , aj keď dosť divným spôsobom , že ma podpichuje a tak. Keď niekde s triedou ideme , vždy stojí pri mne , alebo aspoň blízko mňa. No ja som aj napriek tomu nenašla odvahu povedať mu to , lebo sa bojím že by sa potom tak uzavrel keby som to na neho hneď vybafla. Najhoršie je , že mám jednu "kamarátku" ktorá akoby mala šiesty zmysel a vedela že k nemu niečo cítim. Je to dosť žiarivá osoba , nikdy mi dobre nechcela , lenže ja som to nevidela. Oči sa mi otvorili až včera , keď sme išli zo školy a on šiel za nami aj s kamarátmi. A ona to hneď využila a nahlas mi povedala že či si pamätám ako som si písala s jedným chalanom. Ten chlapec s ktorým som si písala bol ale postihnutý. Chodil do špeciálnej triedy aj keď som o tom nevedela. Samozrejme som sa to snažila pred ním pravdivo zahovoriť že ten chlapec bol postihnutý a len otravoval a že ja som si potom s ním už ďalej nepísala. Povedala som to nahlas aby to počul. Lenže teraz sa bojím toho že môže o mňa úplne stratiť záujem lebo si bude myslieť že som si písala s niekým iným a že on už nemá šancu. Prosím čo si o tom myslíte vy ? Budem vďačná za každú vašu odpoveď.

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
8. sep 2021

@nika1971 Máš pravdu 💪👍🏻

autor
8. sep 2021

@nika1971 Len odvtedy čo to počul je taký iný. Občas ho ale ešte prichytím ako pokukuje. Tak neviem či žiarli alebo je nahnevaný , alebo stratil záujem 🤷🏻‍♀️. Môže mi to ešte odpustiť

minka201
30. jan 2023

@autorka Ahoj, mňa by zaujímalo, ako to s ním dopadlo 🙂

beataxxx
30. jan 2023

Iniciativu musis nechat na neho, ale treba pomoct nahodam, ako ho stretnut mimo skoly a podobne, zisti ci robi nejaky sport a chod nahodou okolo ked ma trening, a podobne….my sme to tak robili a vacsinou uspesne🙂🙂🙂

Strana
z2