icon

Mám 15 rokov a hľadám dievča na vzťah - Trnava, Piešťany

vava11
27. feb 2021

Ahojte, mám 15 a už asi rok cítim, že sa mi páčia dievčatá a nie chlapci. Dokonca som sa raz zaľúbila do svojej najlepšej kamošky... Nemyslím si, že by to bol len nejaký pubertálny výlev. Povedala som o tom aj mojim rodičom, ktorý mi povedali už dávnejšie, že im to nevadí. Môj otec je s tým úplne zmierený keďže to máme v rodine. Chcela by som sa spýtať či sa tu nenájde nejaké dievča v mojom veku ktoré by malo záujem o vzťah . Z okolia Trnavy a Piešťan.

meluela
27. feb 2021

@vava11 to asi skor ine stranky skus, ale mozno teraz aj sem casto zabludi tvoja vekova kategoria ...

123456lk
27. feb 2021

@vava11 ahoj, skor asi na pokeci.

ninusa221
27. feb 2021

No asi si si splietla stranku aj pokec je modrý😃 ale skus aj baddo 🙂

fadama
27. feb 2021

@vava11 veď máš len 15. Venuj sa radsej škole.

heidi4
27. feb 2021

Cau viikkki, vitaj spat, dlho si sa vonku neohriala...

sisa_s
28. feb 2021

@heidi4 myslis, ze ona? 😀

heidi4
28. feb 2021

@sisa_s jasnee 🤣

sisa_s
28. feb 2021

@heidi4 no zatial nepyta peniaze, ani test nesfalsovala 🤷😅 nuda

heidi4
28. feb 2021

@sisa_s nesmieme este stracat nadej 🤪🤣🤣🤣

123456lk
28. feb 2021

@heidi4 vy ju poznáte?

veronikaszabova
28. feb 2021

@heidi4
@sisa_s
Tiez ma napadla ona 🙂

natyreggae
28. feb 2021

Ja neviem tu človek napíše príspevok a naozaj ho myslí smrteľne vážne a vy nám tie príspevky neveríte.... tak načo ste potom tu keď ani neradíte ale len poviete že je to fejk? Aj keď si človek napíše príspevok cez svoj profil a nie ako anonym... A autorka.. na pokec asi radšej nechoď ako bolo vyššie spomenuté.. je tam vačšina úchylných chlapov a babu tam menej stretneš.. a Badoo... no to som používala len chvíľku ale nič moc.. už by som do toho nešla 🙂

elizabet173
28. feb 2021

@natyreggae MK je stale stranka pre mamicky a buduce mamicky. Len odkedy sa pubertiaci ucia z domu, tak pribudaju taketo temy. Kolko tu asi najde tych pubertiacok orientovanych na zeny? Ked chcem kupit byt, idem na stranku reality, na do AAA auto, ci?

heidi4
28. feb 2021

@natyreggae 1. Nick registrovany vcera (cim vsak neoznacujem vsetkych novych priselcov automaticky za podozrivych),
2. Rovnaky styl pisania, pismo (ANO, PISMO) a rovnake CHYBY ako spomenuta dotycna,
3. TT,
4. Prispevok s cielom zrejme len zaujat, aby ludia komentovali, venovali jej cas a energiu, lebo keby clovek naozaj niekoho hladal, tak ide primarne na zoznamkove portaly a nie na MK.
Atd. atd., mohla by som pokracovat, ale viem, ze by to nemalo zmysel. Obozretnym to docvakne, naivnym nie. Blbe pre nich v tejto dobe, nie pre mna.
Na co sem pisem? Mozno aby jej to zas nepreslo a varovala som ostatnych ludi??? Kopec ludi jej tu uz naletelo pri xy vymyslenych pribehoch.
Ty jej v poriadku ver, nikto ti to tu predsa nezakazuje, taki sa stale najdu, mne to zily netrha. A nezabudni potom poslat aj peniazky na ucet, ked pride aj k tomu, ze zas tu bude pytat, do "prace" samozrejme... alebo gratulovat k "tehotenstvu" ci polutovat a sucitit pri "potrate"...

heidi4
28. feb 2021

Ved automaticky, vzdy a vsade, ludia co napisu ci povedia, je samozrejme myslene vzdy a vzdy len "smrtelne vazne". Cierne na bielom rovna sa posvatna a nenapadnutelna pravda. Vzdy a vzdy a vzdy to tak predsa byvalo a aj bude.
Dakujem za rozosmiatie. 🤣🤣🤣 Bozinku, naivita kvitne v kazdom veku.

skarli
28. feb 2021

Máš ešte na to čas a kým budeš mať 18-20 budeš rozmýšľať inak, zvolíš si inú cestu a to k chlapovi lebo ti bude chýbať rodina, bábätko, ochrana (ten kto si ťa vo všetkom zastaví a nedá)...

vava11
autor
28. feb 2021

@heidi4 o čo tu ide ?

vava11
autor
28. feb 2021

@heidi4 o čo vám ide nechápem. Myslíte si, že sa vydávam za niekoho kto vám v minulosti ublížil? Naozaj nerozumiem ja som sa len chcela spýtať, to že je táto stránka pre mamičky s budúce mamičky viem. Ale to neznamená, že sem nemôžu napísať aj iný ľudia s inými problémami. Ak nesúhlasíte alebo ste pohoršená z môjho príspevku tak ste naň ani klikať nemali.

mariahuspeninova
Odpoveď bola odstránená