Mám 15 rokov a nemám menzes
Dobrý deň mám 14 a za necelé 2 mesiace pätnásť a stále som nemala 1. MS. Poradte mi prosím.
@babusiak005 ja by som si z toho nič nerobila. Ja som dostala v 10. Mladia sestra v 14, najmladšia až v 17. A je úplne v poriadku dokonca o3-4 týždne rodi
ja som tiez mala menzes az v 17-tich a mam 3deticky. a teda vobec mi nechybal mesacne
Nebojkaj sa určite sa dostaví. Všetko je záležitosťou tvojho organizmu. Nie každá mladá slečna dostáva prvú menštruáciu v skorom mladom veku. Je to úplne normálne a prirodzené. Tak sa tým netráp a teš sa zo života.
@babusiak005 hlavne klud, ona pride a vtedy, ked to budes najmenej cakat 🙂 Este si uzivaj bez...
@babusiak005 nestresuj sa, pride ked to bude tvoje telo pokladat za potrebne. urcite si tym lames hlavu, bo vacsina kamaratok uz ma. nie kazda sme rovnaka. 😉
@babusiak005 Ahoj ja som dostala ked som mala 10 r ale mala som ju nepravydelnu kolkokrat aj rok som nemala mne sa upravila po HAK.Ale kveci podla mna este asi nie si dozreta na menzes ale moze tam byt hormonalna porucha stytna zlaza .Ja buda teba by som este pockala nic nezmeskas:0) pockaj este a skus ist lekarovy.Podla mna ti on najlepsie poradi.Umna moja nepravydelnost bola zapricinena stytnou zlazou beriem dost silne lieky momentale ale bat sa nemusis mam 3deti zdrave donosene .Ja by som si este az taku starost nerobila zatial pockaj si mladucka a ono to pride ked budes najmenej cakat 🙂
Podla mna sa ties nemas coho obavat si mladucka a nieje tvoje telo pripravene.Ja by som to mozno riesila az o neaky rok dva skor nie .Ja si ties myslim,ze pride ked ju budes najmenej cakat.Nie kazde dievca dostane ako 10-11 r.Obavat sa nemas coho ked ti nepride do urciteho veku tak lekar smer.Ja som to tak mala napodobne ako step13 .Deticky budes mat vpohode to ,ze ju nemas ako 15 r este nic ze sesignalizuje.:0)

Ja ti poradím jedine doktora. Tu asi žiadnu inú "babskú radu" nedostaneš.