icon

Mám 16 rokov a môj otec mi vrazil

erikaskutenecka
21. aug 2022

Mám 16 rokov, a chcem ist sem kvoli tomu aby mi niekto pomohol/poradil že čo mám robiť.
Pred 2 dnami ma kamoši zobrali na diskoteku do mesta, a trochu sme pili, ale nie moc lebo viem že moji rodičia to nemaju radi. Vždy prídem domov vytriezvená a na čas, mam decentné známky..jednotky a dvojky. Ale jeden z kamošov mi ponúkol že mi da trávu, a ja som ju prijala. Zobrala som si ju domov a skúsila si trochu dať. Malo to lepši efekt ako alkohol, rozdiel bol len v tom že mi po tom nebolo zle, len som bola dosť unavená. A pred 2 dnami mi ju otec našiel a bol samozrejme dosť nahnevaný..citim sa hroze zle, lebo nechcem aby si teraz moji rodičia mysleli ze som nejaky feťak. Len som bola zvedava na to, aky to malo efekt. No a môj otec mi proste za to vrazil, ale nie vrazil ako facku..vrazi mi do oka pästou a trz mam monokel. Moja mama potom vošla do izby a začala vrieskať naňho že nech ma nechá napokoj že som ešte tupá a mladá. A potom sa jej začal vyhrážať že ju zabije a bolo dosť kriku. Už to boli dva dni, a v dome je hrozna atmosfera. Stále na seba kričia že sa rozvedú, a ja celý deň len plačem v izbe lebo viem že ja som vlastne ten dôvod na ich rozvod. Lebo ja som tupa pi--ca a chcela som len niečo vyskúšat. Ak sa naozaj rozvedu tak sa zabijem, naozaj neviem čo už mam robiť. Prosím naozaj viem že tento portal je hlavne pre mamičky, ale neviem kde inde sa mam zveriť. Dakujem za každu odpoved, velmi mi to pomôže..

bessie12
2. mar 2023

@renatik999 no nemusis mat, ale očividne ho máš..

viky173
2. mar 2023

akoze niektore tie komentare zasnem, uviazat decko o radiator a byt len o vode a chlebe, to vazne? ved to je pripad pre psychiatra, dufam, ze tato osoba nema deti...
mne otec vrazil past do oka, ked som mala asi 6 - 7 rokov, kvoli tomu, ze som rozrypala klincom novovystierkovanu stenu, neuvedomila som si vtedy dosledky, neurobila som to naschval s cielom stenu znicit, len proste sa mi pacilo, ako lahko sa daju do tej steny vyryt obrazky
a nie nebolo to len akoze, ale bolo to silou a brutal ma to bolelo, mala som z toho aj monokel, no tym dnom u mna moj otec skoncil a nenavidim ho zato este viac, ked som starsia, kedze si to este lepsie uvedomujem, aky to bol ubohy cin a pride mi chore, aby dospely chlap vrazil malemu decku past do oka... takym prajem len, aby si ich pockal nejaky nabuchany typek na ulici a urobil im to iste

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 daj si marihuanu, pomôže ti

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 ja ju nepotrebujem, ale ty by si to zrejme mala skúsiť.

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 ja ? Ty podporuje s fajčenie marihuany.ale veď čo čakat od narkomanky.

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 marihuanu nefajčím, ale kľudne si môžem dat, ak by som chcela 😂😂 aj to patrí do života. Skúšanie nových nepoznanych veci. Ano, aj marihuana tam patrí

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 tak pevne verím, že ťa pri fajčení tej marihuany chytia policajti. Aj jedna cigareta je trestný čin. Dúfam, že Ti zachutí a skončíš ako drogová troska pod mostom.

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 😂😂 zijem v krajine, kde to je legalne 😉

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 tak sa riadne predavkuj. Prosím. Daj si do žily zlatú dávku. Ďakujem. Narkomanka. Ale vďaka Pánu Bohu na Slovensku to nikdy legálne nebude

radacak
3. mar 2023

@erikaskutenecka moja 16 ročná by ešte nešla ani na tú diskotéku...a presne s takéhoto dôvodu že všade samé drogy a chlast
Ale moja má rozum a sama vie že na takéto ,,tulacky,,po nociach má čas a človek nepotrebuje k životu práve toto a už vôbec nie v tvojom veku!!!NA mieste tvojho otca by som urobila to isté...ale tak ak máš takú mamu čo ti všetko dovolí a keď otec zakročí tak je hádka....🤔🤔🤔nečudujem sa že robíš to čo robíš a to je len začiatok...

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 neskutocne smiesna si 😂😂 ziadne drogy neuzivam. A to sa nedava do zily 😂

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 kokaín sa nedáva aj do žily? Ale nepíš.

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 kokain ?? A kto pise o kokaine ?? Tema je o marihuane ...

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 téma sú drogy. Napísala som ti daj si zlatú dávku do žily a bude pokoj

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 píše sa o marihuane a nie o tvrdých drogách ... Tú davku zrejme ty potrebuješ.

annm81
3. mar 2023

Ja všade zastávam postoj, že bitie dieťaťa je veľmi zlý postup. Aj tu si myslím, že vraziť päsťou a ešte k tomu do tváre je neakceptovateľné. Na druhej strane, práve toto je situácia, kedy dokážem pochopiť prvú (v ideálnom prípade aj poslednú) facku - keď pubertiak plne schopný chápať svoje konanie sa správa ako totálny idiot zbavený svojpravnosti, lebo v partii sú všetci debili, tak budem aj ja...

Najideálnejšie riešenie situácie je, že dieťa sa spamätá, pôjde sa rodičom ospravedlniť, navrhne si primeraný trest a v úprimnom rozhovore s oboma rodičmi prisľúbi, že sa nebude opakovať žiadna tráva ani žiaden alkohol ani nič podobné. A opýta sa rodičov, ako si predstavujú, že by si k nej mohli obnoviť dôveru.. no a nakoniec sa samozrejme bude odteraz chovať ako rozumný človek na ktorého môžu byť rodičia hrdí.

bessie12
3. mar 2023

@annm81 ani facku by som kvoli tomu nedala. Hnev a nervy by som mala, ale vsetko sa da v klude vysvetlit.

annm81
3. mar 2023

@bessie12 Ono záleží samozrejme od dieťaťa. Sú rozumné deti, ktorým stačí, že raz prekročili hranicu a výčitky zo sklamania rodičov ich preberú, aby sa to viac neopakovalo. Tu ale máme 16 ročnú, ktorá sa pravidelne opíja a nevidí v tom problém. Vysvetlenie s kľudom sotva pomôže, aby sa spamätala.

bessie12
3. mar 2023

@annm81 tak to ano, ale aj tak. Nemam rada akekolvek nasilie. Mozno, ked bude starsia, tak si vstupi do svedomia.

limoncino
3. mar 2023

Všetky čo píšete že je správne že ju zbil, to že dal otec dieťaťu pastou na to ani nemám komentár, máte pocit, že sa tou bitkou niečo vyriešilo? Pozrite čo to s tým dieťaťom urobilo, myslí si, že je to jej vina, a vy jej ešte napíšete že by ste jej dali dve.

limoncino
3. mar 2023

@renatik999 a ty si z akého storočia vyliezla?

renatik999
Odpoveď bola odstránená
sickynickyobsadene
3. mar 2023

@erikaskutenecka prečo som to nemala ja potrebu vyskúšať? A kopec iných detí? Už si pila, fajčila, máš kamarátov ktorí ti dávajú trávu...už ste skúsili aj grupak? Len skúšaj skúšaj..veď máš len 16

jana_eyre_2
3. mar 2023

@annm81 až na to, že slečna nedostala žiadnu facku, ALE pastovku do oka a mala monokel.. slečna už písala aj vyriešenie, aj uvedomenie si, je to už stará téma..

Kto takéto konanie dokáže akceptovať nie je ok..

annm81
3. mar 2023

@jana_eyre_2 A? Jasne som predsa napísala, že rana päsťou je podľa mňa neakceptovateľná.

limoncino
3. mar 2023

@renatik999 no teraz si sa krásne uviedla, dúfam, že ľudí ako ty bude stále menej. Kto Ti dal právo to dievča urážať? Robiť z nej slapotu?

renatik999
3. mar 2023

@bessie12 narozdiel od teba, drogy neschvalujem.

bessie12
3. mar 2023

@renatik999 ja nevravím, že ich schvaľujem. Ale keby to urobilo moje dieťa, tak by som sa s ním v kľude porozprávala a nie bila. Lebo bitkou sa ešte nikdy nič nevyriešilo.

renatik999
Odpoveď bola odstránená
renatik999
3. mar 2023

@bessie12 už ti prišla domov 16 ročná nadrogovana a ozrata? Potom píš.
Nie moje deti nepijú a nedroguju.