Mám 17 a páči sa mi jeden chlapec. Mám mu napísať?
Mam 17 a paci sa mi jeden chlapec. Problem je v tom, ze neviem a hanbim sa mu napisat, respektive, neviem co mu mam napisat.
Ono je to komplikovane, pozname sa dlhsie, aj sme spolu hovorili. Ked som bola naposledy v jeho pritomnosti, tak na mna pozeral a smial sa, neviem kvoli comu, nebol to smiech z vtipu, ale skor, ze zamyslim sa a usmievam sa…
a samozrejme, neviem ci sa pacim ja jemu a ci mozem ocakavat nejaku odpoved. Totizto neviem, ako to funguje u chlapcov, ci by ma nevysmial alebo nepovedal to svojim kamosom.
Mate nejake rady pripadne viete ako to chodi ? A nepiste mi, ze to su take pubertacke veci, kazdy si tym potrebuje prejst a presiel.
Áno, sú to pubertálne veci a každý si tým prejde. Tak napíš mu. A uvidíš, či to bude vedieť celá škola, či nie. Veď ako ináč sa to chceš dozvedieť? Keby chcel, napíše, keď chceš ty , napíš a nečakaj.
Počkaj či ti on napíše. Ty mu nepíš.
Je v niečom dobrý, má nejaký záujem? Že by si sa zahrala na bezradnú a poprosila ho o radu/pomoc? 😅 ... a uvidíš či rozvinie konverzíciu... dnes už by som okolo toho divadielko nerobila, ale počas SŠ tak začal môj prvý vážnejší vzťah 😂
Nepis.
Nepis.
Nepis mu, ze sa ti paci, skor len ako sa ma a uvidis ako sa to rozvinie.
Nepis,mate este vela casu,na prve miesto daj skolu .
No,mam 37 a hovorim nepis mu. Ked som mala 17 som bola odvaznejsia a napisala. Spi teraz vedla mna😅🤭Ale nebola to sprava typu pacis sa mi,bla bla...Bolo to skor,kedy ideme na pivo🙂? Predtym sme sa poznali,mali spolocnych kamaratov a volavali si.
@taminka1986 to ani neplanujem napisat tak, ze “pacis sa mi” len hladam nieco, cim by som rozvinula konverzaciu, aby sme si viac zacali pisat a spoznali sa
V žiadnom prípade mu nepíš ze sa ti páči.. Skôr keby bola nejaká možnosť s ním ísť von, potom to ide samé no aspoň u mňa to tak bolo
nema instagram? zeby si mu daco lajkla a nieco komentovala, a tak pomaly hodila udicku, nejaku spolocnu temu keby ste nasli. alebo konicek.
ja som stara baba, keby som mala terajsi rozum a vtedajsie roky , tak idem na to takto. ale v tvojom veku som bola uuuplne pribrzdena, co lutujem teraz.

ja by som mu nepísala...