icon

Mám 17 rokov a už neviem komu veriť

mijuska12
7. nov 2020

Ahojte, som tu nová. Mám 17 rokov a pomaly už neviem komu veriť lebo keď pomôžem tak vtedy som aká úžasná ale to len keď stále niekto potrebuje,ale keď ja potrebujem pomôcť tak zrazu nik taký tu nie je 🙁 nejaká dobrá duša ktorá je na tom rovnako a hlada nejakú spoločnosť ?

Strana
z2
mijuska12
autor
7. nov 2020

@miadi poznám to ale niekomu novému písať alebo čo a niekto nemá ani záujem o to lebo sa asi boji toho sklamania alebo čo. No každý človek pozná svoju story a ostatní ani len netušia čím si prešiel.

mijuska12
autor
7. nov 2020

@miadi nemám to potrebu riešiť alebo rozoberať kto čo s kým a alkohol,cigarety. Ja som len za úprimne kamarátstvo to je celé.

mijuska12
autor
7. nov 2020

@kozova87 práveže ja skôr vychádzam s staršími 🙂 ako s tými v mojom veku.

kozova87
7. nov 2020

@mijuska12 no tak to si ako ja, to tak budeš mať už stale😉

itia1
Odpoveď bola odstránená
miadi
7. nov 2020

@mijuska12 jo chapem😃v tvojom veku su starsi 20r 😅

dilino
7. nov 2020

@mijuska12 nemáš začo.

dilino
7. nov 2020

@kittykat22 a teraz čo ako som pisala ak by to bolo tvoje že s.r.o.tak rozkazuj si ale pokiaľ je to verejne forum tak každý tu môže pisať.Hlavne že to ked vypisuje chlap s ktorým manipulovala frajerka piše román na pokračovanie , alebo žena že jej syn napadol učiteľku, zbil som ženu bývame odelene našiel som ju s iným vtedy to pisať môžu poradte mi vtedy je to dobre. Je uvedomela normálna že deti nema na 17 rokov či hned s ama chystať mať deti.Prosím trocha tolerancie.Je to tu pre všetkých. Pokiaľ nikoho vulgárne nenapada čo nie tak si tu môže byť každý kto chce.To ako keby si napisala že tovar môžu predavať len mamičky, tie čo matky niesú alebo zo zdravotných dôvodov mať deti nemôžu že nemajú predavať na MK.Ved tu aj staršie ženy predavajú tovar sa zapajaju do debat. Napisala normálnu vec ale ked tu pišu o sexe, posteli, zdravotných problémoch čo to nikoho nezaujima tak vtedy je to OK.Hovori sa ži a nechaj žiť ak by to bolo zlé admín jej tému vymaže.

janina1127
7. nov 2020

To teraz máš také obdobie. Tiež som to mala a neriešila som, mala som svoje koníčky a našla som si aj kamarátky, kamarátov. Niektoré veci ty veľmi nezmeníš, neuponáhľaš.

marca12
7. nov 2020

@mijuska12 nic v zlom,ale nenechaj si radit prave tu. Tu je kopa frustrovanych,negativnych zien. Pocuvaj pozitivne podcasty,nie je vsetko iba zle,len si treba vymenit okuliare a vo vsetkom hladat to dobre. Nauc sa hovorit nie,hned si tato ludia zacnu vazit. Samozrejme treba pomahat,ale iba do takej miery,aby ta pomoc tesila a nie ti sposobovala pocity vyuzitia

katka164
7. nov 2020

@dilino ...hlavne samé podrývačky...a stále od tých istých😂😂😂admin musí byť nadšený😉😂

mirabelia
7. nov 2020

Ja by som len chcela napísať, že tie, ktoré sa tu oháňajú pravidlami, tak by si mali taktiež prečítať aj Kódex, ktorý taktiež nájdete na tejto stránke. A hneď v úvode je toto: "Daj prednosť povzbudeniu pred kritikou"

whatever1
8. nov 2020

@mijuska12 Možno by bolo dobre uviesť príklady ako si niekomu pomohla a v akej situácii ti ti ľudia potom odmieti pomôcť. Na základe toho ti potom môžme poradiť či si hľadať iné kamošky, alebo ci problém nie je v tebe a nemáš prehnane očakávania.

mijuska12
autor
9. nov 2020

@kozova87 to je super

mijuska12
autor
9. nov 2020

@dilino presne tak nejako

mijuska12
autor
9. nov 2020

@whatever1 tak ja som sa stále snažila a aj keď ten človek potreboval oporu a takto ale mne nevedeli pomôcť keď ja som mávala zle nálady a takto aspoň to podržanie fakt by pomohlo, no len proste ľudia sú rôzni a aj sa menia

Strana
z2