Mám 17 rokov a už neviem komu veriť
Ahojte, som tu nová. Mám 17 rokov a pomaly už neviem komu veriť lebo keď pomôžem tak vtedy som aká úžasná ale to len keď stále niekto potrebuje,ale keď ja potrebujem pomôcť tak zrazu nik taký tu nie je 🙁 nejaká dobrá duša ktorá je na tom rovnako a hlada nejakú spoločnosť ?
@kittykat22 a teraz čo ako som pisala ak by to bolo tvoje že s.r.o.tak rozkazuj si ale pokiaľ je to verejne forum tak každý tu môže pisať.Hlavne že to ked vypisuje chlap s ktorým manipulovala frajerka piše román na pokračovanie , alebo žena že jej syn napadol učiteľku, zbil som ženu bývame odelene našiel som ju s iným vtedy to pisať môžu poradte mi vtedy je to dobre. Je uvedomela normálna že deti nema na 17 rokov či hned s ama chystať mať deti.Prosím trocha tolerancie.Je to tu pre všetkých. Pokiaľ nikoho vulgárne nenapada čo nie tak si tu môže byť každý kto chce.To ako keby si napisala že tovar môžu predavať len mamičky, tie čo matky niesú alebo zo zdravotných dôvodov mať deti nemôžu že nemajú predavať na MK.Ved tu aj staršie ženy predavajú tovar sa zapajaju do debat. Napisala normálnu vec ale ked tu pišu o sexe, posteli, zdravotných problémoch čo to nikoho nezaujima tak vtedy je to OK.Hovori sa ži a nechaj žiť ak by to bolo zlé admín jej tému vymaže.
To teraz máš také obdobie. Tiež som to mala a neriešila som, mala som svoje koníčky a našla som si aj kamarátky, kamarátov. Niektoré veci ty veľmi nezmeníš, neuponáhľaš.
@mijuska12 nic v zlom,ale nenechaj si radit prave tu. Tu je kopa frustrovanych,negativnych zien. Pocuvaj pozitivne podcasty,nie je vsetko iba zle,len si treba vymenit okuliare a vo vsetkom hladat to dobre. Nauc sa hovorit nie,hned si tato ludia zacnu vazit. Samozrejme treba pomahat,ale iba do takej miery,aby ta pomoc tesila a nie ti sposobovala pocity vyuzitia
Ja by som len chcela napísať, že tie, ktoré sa tu oháňajú pravidlami, tak by si mali taktiež prečítať aj Kódex, ktorý taktiež nájdete na tejto stránke. A hneď v úvode je toto: "Daj prednosť povzbudeniu pred kritikou"

@miadi poznám to ale niekomu novému písať alebo čo a niekto nemá ani záujem o to lebo sa asi boji toho sklamania alebo čo. No každý človek pozná svoju story a ostatní ani len netušia čím si prešiel.