icon

Mám sa ozvať prvej láske?

6. feb 2021

V detstve som mala o rok staršieho najlepšieho kamaráta, boli sme spolu každý deň. Ja si to už moc detailne nepamatam ale mama mi to vždy rozpráva ako sme sa spolu hrali, ako ma chodil navštevovať atd. Je možne že sme boli obidvaja detsky zaľúbený. Keď som však nastúpila na základnú školu presťahovali sme sa na inú ulicu a prestali sme sa kamarátiť. Občas sme sa potom vídali ale už som bola staršia a začala som sa ho hanbiť. On mal zrazu iných kamarátov a kamarátky a tak sa naše cesty rozišli úplne, len sme sa pozdravili keď sme išli okolo seba. V deviatom rocniku sme robili triednu chatu, kde bol aj on pretože sa kamarátil s mojimi spolužiakmi. Najskôr sme sa len pozdravili a vôbec sa nerozprávali. Všimla som si ale že sa po mne cely čas pozeral a keď som sa pozrela aj ja odvrátil zrak ako keby sa hanbil. Potom ako býva na chate zvykom sa začalo piť a tancovať. Keď som zistila že všetci idu tancovať chcela som sa vytratiť z izby no on stal pri dverách a vtedy ma zastavil a pozval ma tancovať. Ja som ho odmietla lebo som sa hanbila no nakoniec ma presvedčil. On mal vypité viac ako ja a tak bol asi odvážnejší ako keď bol triezvy. Začali sme teda tancovať a keď sme ostali v izbe sami dal mi pusu. Celu noc strávil iba pri mne, nezaujímal ho nik iný. Bola to moja prvá pusa a bola najkrajšia aku som kedy zažila. Veľmi rada na ten večer spomínam. Odvtedy sme sa však už nevideli ani nijak neboli v kontakte. (Ma to však jeden háčik. Keď nás videl jeho kamarát začal sa s ním hádať o tom že sa s nim jeho priateľka rozide. Nevedela som že bol zadaný. Potom mi povedal že ma priateľku ale že by chcel mna len nevedel ako ma ma získať a teraz ma konečne ma, že s nou sa rozide) odvtedy som sa Vyhybala sa mu lebo som si myslela že sme sa bozkávali iba preto že bol opity a nevedel čo robí. Dnes mám 20 rokov a stále si nanho hocikedy spomeniem. S priateľkou sa rozišli asi pred rokom a teraz je sám. Naozaj som nezažila krajšiu pusu ani na žiadneho iného chlapca nespomínam tak ako na neho. Mam sa mu ozvať alebo ho nechať už len v minulosti? Čo by ste robili vy?

Strana
z2
autor
7. feb 2021

Práveže teraz deti pijú aj od 12/13 rokov a je to viac ako bežne. Ano je to zarážajúce a smutne neviem si predstaviť že ja by som začala tak skoro ale teraz to tak naozaj je... čiže si myslím že vtedy 15 rokov bolo nie až take hrozne na tieto veci, samozrejme to nebolo že sme pili každý víkend ale naozaj iba príležitostne. Napríklad ta chata bola moja prvá skúsenosť s alkoholom

jaskolka
7. feb 2021

Pozri, skus sa mu ozvať,uvidíš ako a co. Možno zistíš, že ste úplne iní, predsa ste boli deti, keď ste boli spolu naposledy, a ze ani už by si o neho nezakopla, 😃alebo on nebude mať záujem.Mozno.ale sa stane zázrak a bude to láska. Ale radšej si nepredstavuj nič idylické, aby si nebola sklamaná, keď to nevyjde (nebude mať záujem, bude zadaný, alebo absolútne už nebudú sympatie) boli ste deti, a to je také trochu "ružové", všetko, snívas o ňom, aké to bolo krásne. . Realita mote byť celkom ina. Aj keď, za pokus nič nedáš.

090255
7. feb 2021

Keď sa s tou druhou chcel rozísť prečo to nerobil hneď a keď chcel teba prečo si hneď nezačal potom s tebou ako ja by som to nechala tak ono keby ta chcel už dávno by ste boli spolu...

lylyjana
7. feb 2021

@jana_eyre_2 @thewitch ja som rocnik 89 a isla som na strednu uz po 8 rocniku a toto sme drviva vacsina nerobili ani na vtedy. Asi som mala inych ludi okolo seba.Ved nech si robi kazdy co chce a kazdy rodic nech zvoli vychovu aku chce, no tvarit sa, ze je to uplne v pohode, si myslim, ze je trochu prehnane. A ze mam byt rada, ze dcera mi neotehotnie na opleckej party? No to uz su mi len hodnoty v zivote...

jana_eyre_2
7. feb 2021

@lylyjana a to si kde vyčítala že niekto tvrdí že je to úplne v pohode? Či to len tak trocha moralizovania?

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
thewitch
7. feb 2021

@lylyjana Jesus, keby ste ma poznali v osobnom živote, verte mi že by ste si o mne nemysleli nič zlé čo si možno myslíte teraz. Ja nefajčím, nepijem ani neberiem drogy, som rada že som.

janulka1802
7. feb 2021

ozvi sa mu, možno preskočí iskra a keď nie, zaspomínate na detské časy...

lylyjana
8. feb 2021

@jana_eyre_2 z tvojho komentaru som mala taky pocit, ale ok sorry, beriem spat.

baristaart
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2