Marihuana u tínedžerov
Ahojte mám podozrenie na užívanie marihuany mojej dcéry aké sú zjavné príznaky a čo robiť 😢
@kittykat22 az mi zabehlo, ked citam tvoj prispevok.Tvoj syn po narodeni plakal do 2 r, az bol v nemocnici na pozorovani, ty si brala AD a dodnes mas problem so spankom.Tusim aj okolo poruchy stravy si pisala.Este stale si myslis, ze uzivanie nezanechalo na tebe ziadny neduh?
@drzaopica syn plakal pretoze muz plakal 😀 a placu aj ine deti v ich rodine. Takze to islo od neho. A placu deti aj rodicov kt. nikdy nic nemali. S tym to nema nic spolocne 😀 Ja mam AD na spanie pretoze beznymi liekmi na spanie nemozes riesit poruchy spankove rytmu. Sertralinove lieky - ja beriem 0.25mg co je nula nic. Berie sa aj 200mg pri problemoch. A ano musi to byt sertralin, pretoze ked sa to lieci napriklad liekmi ako je Valdoxan tak na nich vznika zavislost. A ja som nemala problemy so spankom nikdy - az potom ako sa narodil syn a nespal. A inak ma 10 a je to zdrave normalne dieta v pohode dieta. urcite nie je chory ani ja niesom chora. Ale tesi ma, ze mas o moju osobu taky zaujem ze o mnne toho tolko vies :D
@kittykat22 zhorsujes si to tu ...
@radkasswe ja som so sebou a svojim zivotom velmi spokojna 🙂 riesenie nespania je uplne normalna vec. A niektore deti nespia do 3r je normalne. Syn mal neskor syndrom horecnatych deti preto som nemohla spat dalsie 3 roky lebo som musela sledovat horucku a davat sirup. Aby som ta potesila tak to je znakom zdraveho dietata :D pretoze imunita nepusti na crp a atb 🙂 a potesim ta, z toho ze si par krat nieco das, ti urcite nic nebude. Da ti nieco medzi 16-20r par krat z cloveka trosku nerobi.
@kittykat22 zle si ma pochopila ja to chapem a rozumiem co chces povedat ale tym ze pises co je nic a co vela tak to bude pre tuto konverzacku zle lebo furt to je nieco
@radkasswe
@kittykat22
Tak ja si zas myslim že koľko ľudí toľko názorov....ja som raz vyskúšala trávu a skončila som na JISke s vysokým tlakom bolo mi strašne zle busilo mi ❤️❤️❤️.
Takže ja to určite neodporúčam....
@radkasswe nechapem :(
@vanda323 len jej dcera asi uz huli vies. A na JIS.ke neskoncila, ze v tom pokracuje ☹️ Ta z toho asi bude mat len zabavu.
Inak ako sa ty mas? Je ti lepsie?
@kittykat22 Ďakujem ti za opýtanie 🥰
Mám sa vďaka Bohu oveeeela lepšie...
Užívam AD ešte aj Neurol stále vieš...
A chodím na terapie .
Som rada že to je takto....a vďačím tomu aj Vám ženam tú z MK...vieš, pretože ja som reálne chcela siahnuť na svoj život už som len vymýšľala kde, kedy a Ako
@vanda323 tak ked sa clovek trapi, tak to nema lahke. Som velmi rada ze je ti lepsie 😍 ja uz spim - kazdu noc! Som stastna, fakt stastna. Som aj zabudla aky je to super pocit, mat cely den energiu a nebyt unavena uz o 10 rano 🙂 Jazdim na kolobezke, spravila som piknik a vyrazila o 3 poobede do mesta. Dokonca som bola na party. No proste parada. Vyhodila som AD na 10 dni - ci naaahodou nebudem spat. ALe nie. V noci som sa budila a rano som bola ko. takze zatial budem brat. pravda je, ze ocakavat ze sa po 6 mesiacoch naucim spat ked som takmer 10r nespala, je asi naivne 🙂
@kittykat22 Je to dobrý pocit keď sa človeku polepší...
Želám ti všetko dobré, nech sa ti každú noc dobre spinká ❤️
@naturalgazda milujem takéto pi*viny o tom, aké je húlenie prospešné a normálne. Zrejme si aj ty sám častým užívateľom, lebo trieskaš dve na tri ako keby si mal v hlave miesto mozgu karfiol. Povedz tým, ktorým tráva spustila psychózy a iné ochorenia. Mimochodom, posledný človek, ktorý mi rozprával takéto bludy, aké je to prírodné a prospešné, skončil tri roky na to dva metre pod zemou, lebo ho zabil ,,prírodný” odvar z makovice. O tom, že je to vstupenka k tvrdým drogám ani nehovoriac.
Nechapem ako moze niekto obhajovat drogy. Ja poznam tiez len opacne situacie, bohužiaľ aj v rodine, ten clovek fajci roky a je neznesitelny ked nema, uplne iny clovek a ked ma tak ma zas vsetko v péčku. Aj kamosov co som mala za mladi, ked nemali boli hrozní, az sa ich clovek bál. A darmo je marihuana "prospesna" droga, stale je to droga, aj ked nevytvara priamu zavislost ale hovori sa tomu mozgova choroba ,lebo sak mozog pri uzivani aj ked lahkych drog, je chory mozog.
A vacsinou je to vstupenka k tazsim drogam. Moj sused o drogach prednasa, uz len obycajnu cigaretu povazuje za vstupenku do tohto drogoveho sveta .
@vifoncitta začala sa stretávať s takou partiou a áno fajčí trávu priznali sa😭
@miskaaa89 hlavne daj prec jej fotku prosim Ta
@kittykat22 Zijem uz akesi 10 rocie v Holandsku .Odvracam sa ze zavislost nevznika lahko ...mala som kolegov fajci to tu velmi vela ludi A nik z hulicov alebo co vychadzaju z kofieshopu nie je obezny praveze taky vychudnuty ako bezdomovci .A autorke pri pubertakoch by som nestresovalA ale ak by sa to opakovalo je to velky smrad to aj zacitis hned na obleceni to parfemom neprestrieka ma to typicku vonu .
@miskaaa89 hmm tak hlavne nepanikar... A možno sa mi ľahko hovorí 🙂 skús začať : (meno) nepáči sa mi to čo robíš,poďme sa o tom porozprávať...napr
@kittykat22 potrebujem radu

@sisaka a tvoj komentar dava zmysel ?? Ze Ty sa bijes do hrude ze Ty poznas svoje deti ?? A co mna potom ...