icon

Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?

arcenciell
13. máj 2024

Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?

kaktusik007
13. máj 2024

@simoli gymnazium ludovita stura trencin

kaktusik007
13. máj 2024

@zic potvrdit nastup na skolu viem az 17.05 - cize to sa poposuva, avsak na prvotnom zoradeni uchadzacov to nic nemeni. Proste su neprijati, a ak sa rozhodne niekto nenastupit - co sa rozhodne - tak sa to poradie poposuva potom. Ale az toho 17teho, kedy budu uz hlasit tych, co nenastupia.

kaktusik007
13. máj 2024

@luccija
@mondolina no nam metodova este nedala vediet teda nic.... takze cakame... ale ono to aj tak nic nezmeni, Sturak bol priorita 🙂

dm1
13. máj 2024

@kengurica nam prislo napr.hned ako boli oficialne vysledky monitoru aj v edupage ze je prijaty na oba obory na priemyslovke. Lenze este cakame na oficialne vysledky zo sportovej kde mi iba volali ze je prijaty. Netrufam si odkliknut ze zamietame tu priemyslovku pokial nemam oficialne info z tej skoly, na ktoru chce ist

dm1
13. máj 2024

@kaktusik007 my sme sa dostali na oba obory na skole a ked sme telefonicky potvrdili ze ktory isto nechceme tak to miesto uvolnil rovno pre inych lebo nam z prijaty skocilo ze este nerozhodli :p. Takze nietkore skoly to poradie uz rovno posuvaju

simoli
13. máj 2024

@luccija no veru, to bolo minulý rok, k tomu je integrovaný 🙂 viacmenej plačem stále keď si spomeniem ako mi to cinklo 🙂))))))))) šibnutá som haha, ja viem 🙂

arcenciell
autor
13. máj 2024

No práve nám z tretej školy prišlo že neprijaty pre nedostatok miesta 😭😭 tak už len jedna ostala....

zuzi0911
13. máj 2024

Už máme
Jedna škola prijatá,tu sme aj viac chceli . Druhá koli miestu nie . Takže my sme veľmi spokojní 😊

kaktusik007
13. máj 2024

@arcenciell nezufaj!!!! poposuva sa to. 17. uvidis kolke pod ciarou mas dieta.

kaktusik007
13. máj 2024

@zuzi0911 a kam vzali?

vejapa76
13. máj 2024

Presne viem čo prežívate. Zažili sme minulý rok. Na školu ktorú nepreferoval prijatý a tam kde chcel ísť neprijatý na obidva odbory. Na odvolanie prijatý na vysnívanú školu aj na 4-ročnú aj na bilingválne. Ako baby vyššie píšu...ešte sa to poposúva o veľa miest. Chápem že sú to nervy, stres, zúfalstvo... Držím palce

maatuulka
13. máj 2024

@arcenciell nie, sklenarova ..

arcenciell
autor
13. máj 2024

@maatuulka ďakujem

arcenciell
autor
13. máj 2024

Inak dievčatá, ako to je keď na odbor na ktorý sa nedostal pre nedostatok miesta ma fakt pod čiarov ešte povedzme tridsať detí, ale na tej istej škole je odbor s ronakými prijímačkami, kde sa hlásilo 14 a berú 18? Možeme sa skúsiť nejak dostať na ten druhý odbor?

mondolina
13. máj 2024

@arcenciell
môj tiež neprijatý na oba odbory... nedostatok miesta 😪

arcenciell
autor
13. máj 2024

@mondolina to je hrozne toto

kabinka11
13. máj 2024

@arcenciell áno, ono to tak je, deti ktoré sa nedostanú na školy, tak pôjdu na školy, kde zostalo voľné miesto. Na tvojom mieste by som sa už informovala, nech o vás vedia a ste v poradí.

luccija
13. máj 2024

@arcenciell u nás bol postup taký, že kde sa deti nedostali rodičia hneď písali odvolanie a výchovná poradkyňa mala do pár dní zoznam na ktorých školách sú voľné miesta a tie poslala rodičom.My sme boli také covidove ročníky a snáď polka triedy sa nedostala kde chcela niektorí sa posunuli, ale veľa detí išlo na školy aj kde nechceli, alebo súkromné platili.Niektori po prvom ročníku zmenili školu.No trapenie.Nam hovorila, že za 10 r čo to robí nebolo toľko neumiestnemych deti pred 2 r
A tým pádom išli ešte na ďalšie kolo co bude

mici111
13. máj 2024

@goodfeel23 yes, bilingval gymnasium Pankúchova not accepted, but IB (international baccalaureate) Pankúchova accepted 🥳🥳🥳🥳

arcenciell
autor
13. máj 2024

@luccija
@kabinka11 dobre ale ak je to rovnaká škola aj z rovnakých predmetov sa robia prijímačky tak aj tak ich musí robiť znova? Neviete? Či môžeme sa len akože "presunúť"

luccija
13. máj 2024

@arcenciell pýtaj sa vedenia v júni sú prijímačky na školy kde zostali voľné miesta.Neviem ako to je takto...či ich doplnia či sa budú robiť dalsie

arcenciell
autor
13. máj 2024

@luccija ďakujem

kabinka11
13. máj 2024

@arcenciell viem ze to bolo tak, že prijímačky sa už nerobili. Proste odbory, ktoré zostali voľné, tak doplnili žiakov, ktorí sa nedostali na školy. A myslím ze toto stále platí. Opytajte sa, nemáte čo stratiť.

goodfeel23
Autor odpoveď zmazal
ela13
13. máj 2024

Ahojte, prosím Vás pri písaní odvolania z nedostatku miesta co budete písať do odvolania? Iba čisto že žiadate o prehodnotenie, či aj niečo iné? Vďaka za info

zuzi0911
13. máj 2024

@kaktusik007 na zdravotnú pb

noznicovo
13. máj 2024

Ahojte,sme s NR aj skoly sme dali 2 v Nitre jedna BA,Bratisla tam nespravila, v Nitre spravila no veľa záujemcov.Neprijata pre naplnený počet. NA jednu ešte čakáme umelecka

lia299
14. máj 2024

@terina25 dobrý deň a to vám povedali ze bude prijatá? My sme tiež 1. Pod čiarou a hneď sme poslali odvolanie, myslite ze mame aj zavolať?

noznicovo
14. máj 2024

@lia299 fu no my skôr nemáme šancu,nikto ešte zatiaľ nevie všetky školy čakajú na prijatých a neprijatych

lia299
14. máj 2024

@noznicovo hej ved chcela som ešte počkať ale keď @terina25 písala ze volala a povedali ze ju príjmu tak som myslela ze to je postup