icon

Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?

arcenciell
13. máj 2024

Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?

Strana
z8
erikad82
22. máj 2024

Ahojte! Prosím dokedy má prísť odpoveď na odvolanie? Ten zoznam voľných miest bude kedy asi? Nervy teda riadne... 😔

lia299
23. máj 2024

@erikad82 to ma asi každá škola inak, nám už napr. prišlo včera ze ju prijímajú na odvolanie takže je to rôzne ale podľa mňa dnes alebo zajtra by už ten zoznam mal byť ale aj tak sa yo môže poposuvat a možno to budete vedieť až o 1-2tyzdne

arcenciell
autor
23. máj 2024

dievčatá a príde vyjadrenie aj keď bude aj na odvolanie neprijatý?

mondolina
23. máj 2024

nám dnes na jednu školu prišlo že je prijatý po odvolaní
na ďalšiu ešte čakáme 🙈

luccija
23. máj 2024
beloved
28. máj 2024

Ahojte, ako ste dopadli, podarilo sa vsetkym detom dostat na odvolania?

maatuulka
28. máj 2024

@beloved Nam vyslo odvolanie. Zobrali ju kam chcela. Vy ako?

mondolina
28. máj 2024

@beloved
nám áno

beloved
28. máj 2024

@maatuulka My sme neriesili odovlanie 🙂

arcenciell
autor
28. máj 2024

@beloved nam vyšlo odvolanie, paradoxne iba na školu kam chcela isť najmenej.... ale lepšie ako nič 🙄

beloved
28. máj 2024

@arcenciell Och, to je skoda, ale zase lepsie takto, ako by ste museli v druhom kole vyberat zo skol, kam nechce ist nikto. Asi je to osud a z nejakeho dovodu mala vyjst tato skola..

arcenciell
autor
28. máj 2024

@beloved veru ano, popravde ja som rada....

beloved
28. máj 2024

@arcenciell To je fajn, ked ti matersky instinkt hovori, ze to je takto dobre 🙂

6mia6
28. máj 2024

Nám nie, ide na druhé kolo. Čakáme kto všetko otvorí...

luxus10
28. máj 2024

@6mia6 a ake ocakavate moznosti? a ake ste chceli skoly?

6mia6
28. máj 2024

@luxus10 nič neočakávame. OA a SpSS. Skúšky pokazil už dvakrát takže žiadne veľké oči. Výborný prospech ale skúšky asi nezvláda.

6mia6
28. máj 2024

@luxus10 pevne verím že do maturity ho stresová nie prejde. 😂😂😂 Lebo o štyri roky budem riešiť ešte aj maturitu v druhom termíne.

luxus10
28. máj 2024

@6mia6 myslela som ake skoly ocakavate v 2 kole, ze ci sa najde nieco suce...je to taka tazka situacia...

6mia6
28. máj 2024

@luxus10 áno pochopila som neočakávame nič, bude sa hľadať najschodnejšia cesta s ponúknutých. Otvára sa viacero odborov ktoré asi nebudú zle. Napr. Dopravná akadémia

beloved
23. jún 2024

@6mia6 Ako ste dopadli?

6mia6
23. jún 2024

@beloved druhé kolo, Dopravná akadémia.

beloved
24. jún 2024

@6mia6 Super, gratulujem 🍀

tilly
24. jún 2024

Ja som pozerala a celkom dobré odbory otvárali druhé kolo. Aj som bola prekvapená. Mohlo by to tak byť aj o rok.

6mia6
24. jún 2024

@tilly u nás toho moc nebolo. Ale tak som rada, že aspoň niečo. Čo ma prekvapilo bolo, že aj gymnázium malo 5 voľných miest, to sme nechceli. Poľnohospodárska, zdravotná, stavebná, Obchodná akadémia beznádejne plná.
U nás veľa veľa voľných miest soš Obchodná, zla reputacia a soš stavebná tiež nič moc. 🤷🏻‍♀️

Strana
z8