Môj 17 ročný syn je (asi) transsexuál
Ahojte mamičky! Chcela by som sa informovať o fáze menom trans. Môj syn za mnou vkuse chodí s namaľovanými nechtíkmi, mejkapom a niekedy to ide do extrému ze príde v šatoch a parochni. Dneska už prekročil hranice a doniesol domov stekle. Dostal ich od kamarátky ktorá naňho nemá dobrý vplyv. No tu ide na rad moja prosba. Prosím pomôžte mi rozoznať ci je to len fáza alebo to mysli vážne. Sme kresťania a moc takéto správanie a transformácie nepodporujeme. Za pomoc ďakujem ! Krásny večer mamičky. ❤ Ešte dodatočná informácia ze ma 17 rokov.
@sslobodnamama777 Ano silne veriaci
@sersamuwu tak sa za neho modlite. Je to jeho rozhodnutie a Ty si ho poznáš najlepšie, my tu naozaj nemozme vediet ci to má fázu, alebo je trans, ty nechtík.
@sersamuwu Skúste sa s ním porozprávať, aký má dôvod pre takéto konanie. Prípadne, vysvetlite mu, aký to má dopad na neho samého. Koniec koncov, neskôr sa v sebe začne strácať. Treba sa veľa modliť.
Prajem Vám všetko dobré a synovi vyprosujem hojnosť Božích milostí. ❤️
Prečo mám silný dojem, že je to vymyslená téma? 😀
@snazilka_bio_mamka lebo to tak je, ešte tu bude nezmyslov, kým deckám nenasekajú písomky v septembri
@elizabet173 no ak nebude 50. lockdown tak hej, dufajme 🙂
jasne 17 rocny za nou "chodi"... ako dvoj - trojrocny lozi za mamkou a ukazuje hracky a vykresy... tak tento "nechtiky" aha mamka co ja mam...
@malva123 jasne, 17 ročný syn je (asi) transsexuál a mama je (určite) na hlavu
Mám rada takéto témy, pozriem na svojho puberťáka a zistím že je normálny!
@sersamuwu ak je naozaj trans tak nemáte syna ale dcéru :D. nosenie satov alebo lakovanie nechtov je u chlapcov normálne rovnako ako u dievčat. oblečenie/líčenie a podobné veci nemajú pohlavie. mali by ste sa s dcérou/synom porozprávať
@eva_krenjugova Zdieľame rovnaký názor, neviem prečo je pre spoločnosť také neunosné, že chalan nosí šaty či má nalakované nechty. Však makeup bol dokonca pôvodne určený pre mužov. Ale to bude asi tým, že tu na Slovensku bežne chalanov v šatách či makeup-e nevidno, preto to ľudia berú ako niečo neprirodzené, čo je veľmi smutné. Dúfam, že sa to raz zmení a ľudia sa nebudú súdiť podľa vzhľadu, orientácie či pleti.
@sersamuwu to ze nosi saty nic neznamena. Dievcata tiez nosia gate a co

Fakt ste kresťania?