icon

Môj 17 ročný syn je (asi) transsexuál

sersamuwu
13. júl 2021

Ahojte mamičky! Chcela by som sa informovať o fáze menom trans. Môj syn za mnou vkuse chodí s namaľovanými nechtíkmi, mejkapom a niekedy to ide do extrému ze príde v šatoch a parochni. Dneska už prekročil hranice a doniesol domov stekle. Dostal ich od kamarátky ktorá naňho nemá dobrý vplyv. No tu ide na rad moja prosba. Prosím pomôžte mi rozoznať ci je to len fáza alebo to mysli vážne. Sme kresťania a moc takéto správanie a transformácie nepodporujeme. Za pomoc ďakujem ! Krásny večer mamičky. ❤ Ešte dodatočná informácia ze ma 17 rokov.

sslobodnamama777
13. júl 2021

Fakt ste kresťania?

sersamuwu
autor
13. júl 2021

@sslobodnamama777 Ano silne veriaci

h2
13. júl 2021

@sersamuwu Choď sa baviť inam. Podľa Tvojich reakcií v iných témach som presvedčená, že toto je vymyslené.

taga
13. júl 2021

@sersamuwu opytala si sa syna, preco to robi, ako sa citi, ci je to recesia alebo ako to mysli?

sslobodnamama777
13. júl 2021

@sersamuwu tak sa za neho modlite. Je to jeho rozhodnutie a Ty si ho poznáš najlepšie, my tu naozaj nemozme vediet ci to má fázu, alebo je trans, ty nechtík.

lemonka112
13. júl 2021

@sersamuwu Skúste sa s ním porozprávať, aký má dôvod pre takéto konanie. Prípadne, vysvetlite mu, aký to má dopad na neho samého. Koniec koncov, neskôr sa v sebe začne strácať. Treba sa veľa modliť.
Prajem Vám všetko dobré a synovi vyprosujem hojnosť Božích milostí. ❤️

ella_price
14. júl 2021

Silní veriaci nemôžu o polnoci spávať? A Riško sa má ako? 😁😁😁

jaskolka
14. júl 2021
asia83
14. júl 2021

@sersamuwu Vy ste všetko len nie mamička. Vy ste ten “syn”. Prázdniny, nekonečné prázdniny a nudiace sa deti…

snazilka_bio_mamka
14. júl 2021

Prečo mám silný dojem, že je to vymyslená téma? 😀

elizabet173
14. júl 2021

@snazilka_bio_mamka lebo to tak je, ešte tu bude nezmyslov, kým deckám nenasekajú písomky v septembri

snazilka_bio_mamka
14. júl 2021

@elizabet173 no ak nebude 50. lockdown tak hej, dufajme 🙂

negymama
14. júl 2021

jasne 17 rocny za nou "chodi"... ako dvoj - trojrocny lozi za mamkou a ukazuje hracky a vykresy... tak tento "nechtiky" aha mamka co ja mam...

malva123
14. júl 2021

@sersamuwu novo zalozeny nik....bavime sa?

gbgb
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
14. júl 2021

@malva123 jasne, 17 ročný syn je (asi) transsexuál a mama je (určite) na hlavu

katym77
14. júl 2021

Mám rada takéto témy, pozriem na svojho puberťáka a zistím že je normálny!

andy1789
Autor odpoveď zmazal
eva_krenjugova
16. júl 2021

@sersamuwu ak je naozaj trans tak nemáte syna ale dcéru :D. nosenie satov alebo lakovanie nechtov je u chlapcov normálne rovnako ako u dievčat. oblečenie/líčenie a podobné veci nemajú pohlavie. mali by ste sa s dcérou/synom porozprávať

andy1789
17. júl 2021

@eva_krenjugova Zdieľame rovnaký názor, neviem prečo je pre spoločnosť také neunosné, že chalan nosí šaty či má nalakované nechty. Však makeup bol dokonca pôvodne určený pre mužov. Ale to bude asi tým, že tu na Slovensku bežne chalanov v šatách či makeup-e nevidno, preto to ľudia berú ako niečo neprirodzené, čo je veľmi smutné. Dúfam, že sa to raz zmení a ľudia sa nebudú súdiť podľa vzhľadu, orientácie či pleti.

gugugaga123
18. júl 2021

@sersamuwu to ze nosi saty nic neznamena. Dievcata tiez nosia gate a co