icon

Moja 13-ročná dcéra chce nosiť podprsenku

9. máj 2024

Chcela by som radu.Takže moja dcéra “13” by chcela začat nosiť podprsenku (s vypchávkami),ibaže nemá prsia.Nezastaví jej to nejako vývin? Ďakujem

Strana
z2
ss1908
9. máj 2024

@klejkaez no neviem tento nazor mi pride trocha zastaraly.. Ja som nosila asi od 12-13 normalne podprsenky aj s vypchavkami a zijem

doriiis
9. máj 2024

V tescu majú aj športové podprdy s výstuhami a bez kostic.Tie vystuhy sa dajú poprípade vybrať

brezza
9. máj 2024

Neviem ako by to v skole vyzeralo a ci by to nenarobilo viac neprijemnosti dcere keby jeden den bola v skole uplne plocha a na druhy mala vypushovane prsia. Asi by si z nej robili srandu tak uz len z tohto dovodu nie. Obycajnu podprsenku ano.

majlo1234
9. máj 2024

Nech vyskusa, ake je to pohodlne😂

klejkaez
9. máj 2024

@ss1908 vravim mava to nasledky , cim ďalej tym viac. Viem to posúdiť denne 🙂. Potom sa zeny sťažujú ze čim dalej su problemy a vyssie riziko rakoviny prs u mladších. Ja vravím o PUSH UP vyzdvihnúti. U 13rocnej? Vážne 🙂 to je choré a niesom zdaleka stará škola. To ze vy nasledky nemate.
20-25r umieraju s rakovinou prs celkom casto. Žiaľ len kdeže by sa o nich písalo

vikinka007
9. máj 2024

@klejkaez Prosím ťa, ako to vieš denne posúdiť? To naozaj nás tu chces presvedčiť, že push-up podprsenka má priamu súvislosť s rakovinou prsníka? Tak to aspoň podlož nejakou štúdiou alebo sa na tento svoj názor pozri zdravým sedliackym rozumom.

julia_romeo
9. máj 2024

@klejkaez "Nie je to dobré nosit push up, pre vývin mliečnych žliaz, a podporuje nepravidelny vyvoj a nasledne cysty a rakovinu prsniku v neskorsom veku." toto snad nemozes mysliet vazne. Je to kravina na entu...

julia_romeo
9. máj 2024

@autorka kazdopadne, treba to podchytit uz v mladom veku, aby si zlou podprsenkou nenarobila viac skody ako osohu. Uplne idealny stav je zobrat ju na brafitting, teda k odbornicka, ktore sa podprsenkam rozumeju, dokazu kvalifikovane pomoct a poradit. Radit sa na MK medzi damami, ktore prd tomu rozumeju (co je zjavne aj z diskusie vyssie) nie je asi moc ok...

loliki
9. máj 2024

Opýtaj sa jej, aké prsia majú jej spolužiačky. Možno ju pochopíš.

lcks0
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2