Moja 13-ročná dcéra chce nosiť podprsenku
Chcela by som radu.Takže moja dcéra “13” by chcela začat nosiť podprsenku (s vypchávkami),ibaže nemá prsia.Nezastaví jej to nejako vývin? Ďakujem
V tescu majú aj športové podprdy s výstuhami a bez kostic.Tie vystuhy sa dajú poprípade vybrať
Neviem ako by to v skole vyzeralo a ci by to nenarobilo viac neprijemnosti dcere keby jeden den bola v skole uplne plocha a na druhy mala vypushovane prsia. Asi by si z nej robili srandu tak uz len z tohto dovodu nie. Obycajnu podprsenku ano.
Nech vyskusa, ake je to pohodlne😂
@ss1908 vravim mava to nasledky , cim ďalej tym viac. Viem to posúdiť denne 🙂. Potom sa zeny sťažujú ze čim dalej su problemy a vyssie riziko rakoviny prs u mladších. Ja vravím o PUSH UP vyzdvihnúti. U 13rocnej? Vážne 🙂 to je choré a niesom zdaleka stará škola. To ze vy nasledky nemate.
20-25r umieraju s rakovinou prs celkom casto. Žiaľ len kdeže by sa o nich písalo
@klejkaez Prosím ťa, ako to vieš denne posúdiť? To naozaj nás tu chces presvedčiť, že push-up podprsenka má priamu súvislosť s rakovinou prsníka? Tak to aspoň podlož nejakou štúdiou alebo sa na tento svoj názor pozri zdravým sedliackym rozumom.
@klejkaez "Nie je to dobré nosit push up, pre vývin mliečnych žliaz, a podporuje nepravidelny vyvoj a nasledne cysty a rakovinu prsniku v neskorsom veku." toto snad nemozes mysliet vazne. Je to kravina na entu...
@autorka kazdopadne, treba to podchytit uz v mladom veku, aby si zlou podprsenkou nenarobila viac skody ako osohu. Uplne idealny stav je zobrat ju na brafitting, teda k odbornicka, ktore sa podprsenkam rozumeju, dokazu kvalifikovane pomoct a poradit. Radit sa na MK medzi damami, ktore prd tomu rozumeju (co je zjavne aj z diskusie vyssie) nie je asi moc ok...
Opýtaj sa jej, aké prsia majú jej spolužiačky. Možno ju pochopíš.

@klejkaez no neviem tento nazor mi pride trocha zastaraly.. Ja som nosila asi od 12-13 normalne podprsenky aj s vypchavkami a zijem