icon

Môže učiteľ dať známku 5 za neprítomnosť?

jessicaaaaaaa
27. jan 2024

Dobry den
Len ma zaujíma váš názor
Náš učitel dejepisu a biológie je niekedy nespravodlivy
Dáva za uplne blbosti 5ky, akoze v pohode, jeho sposob ucenia
A ked skusat a ma aj vybrateho koho tak on je taky ze "budem ta skusat a ked vtedy neprides tak ti dam hned 5ku"
No to mi povedal v stredu tento tyzden na dejepise
Mam ust v pondelok odpovedat ale ked v pondelok nepridem tak mi vraj da hned 5ku
Problem je taky, ze ja v pondelok do skoly nejdem lebo udem k doktorovi
A nechcem aby mi dal 5ku, potom sa to zle opravuje
Si pomysli ze som nesla do skoly pretoze ma ma skusat ale dovod je iny pritom
Niekedy mu nedochadza, ze sa moze daco stat tak jasne ze vtedy uz bud ja alebo hocikto iny do skoly nepojde
Ale pritom aj tak piseme z toho isteho z coho ma ma skusat v stredu pisomku a uz ma skusal pred tyzdnom

Pricom je to ake fajn ucitel s ktorym je aj sranda ale jeho sposob ucenia je niekedy taaky no

Strana
z2
loliki
27. jan 2024

@jessicaaaaaaa Si 9.-tačka, vieš napísať na MK, tak vieš napísať aj na edupage učiteľovi, triednej, riaditeľovi. Ťukaj do klávesov a píš na správne miesta. Dokážeš to vybaviť.

alexandraas
27. jan 2024

@kacena4 toto je akoze bezny sposob hodnotenia naoozaj?? Za skusanie,ktore sa nikdy neuskutocnilo vyfasovat 5ku? No chcela by som vediet,na ktorych SŠ je toto bezny sposob skusania..velmi smutne

princezna_bosorka
2. feb 2024

@jessicaaaaaaa je to sikana, stazovala by som sa na takeho ucitela...

anonym_cb4510
2. nov 2025

@jessicaaaaaaa Ja som za takéto veci dostával 5, napr. Nemal som DÚ a dali mi 5, na konci roka vymazali (je možne, že len preto, lebo z ostatných predmetov som mal 1 tak už nechcela, aby som mal len jednu 2)

Strana
z2