Môžem ísť na ústne maturity s týmito výsledkami?
Ahojte môžem sa spýtať ako to funguje keď som mala zo slohu 4 a test som mala 25,6% môžem ísť na ustne maturity? Ďakujem
kazda skola ma inu stupnicu, preto nie je dolezita znamka, ale kolko mala zo slohu percent
V škole ti povedia.
@renca222 sloh nad 33% a test nad 25% vo vseobecnosti ale na nete su aj specificke pripady vypisane, aj ked nemas tolko % da sa ist na ustnu, dohladaj si to.
@renca222 sloh nad 33% a test nad 25% vo vseobecnosti ale na nete su aj specificke pripady vypisane, aj ked nemas tolko % da sa ist na ustnu, dohladaj si to.
@ivana11155 Úplne naopak.
@ivana11155 Úplne naopak.
@heni79 %naopak? Tak sorry, maturant este spi🤣
@renca222 ahoj, ja tiež maturujem. Čo viem, zo sloviny musíš mať minimálne 25 %, z angliny 33%. Ak budeš mať pod týmito percentami, musíš na ústnej skúške odpovedať najhoršie na 3. K maturite ťa teda pustia. A zo slovami neviem čo, či to nejak ovplyvňuje. To ste u tak skoro dostali výsledky zo slohu?
@renca222 ahoj, ja tiež maturujem. Čo viem, zo sloviny musíš mať minimálne 25 %, z angliny 33%. Ak budeš mať pod týmito percentami, musíš na ústnej skúške odpovedať najhoršie na 3. K maturite ťa teda pustia. A zo slovami neviem čo, či to nejak ovplyvňuje. To ste u tak skoro dostali výsledky zo slohu?
@gerber58 @renca222 Dievčatá, z testu musíte mať minimálne 33% a zo slohu 25%. Platí to pre slovenčinu a aj pre cudzí jazyk. Pokiaľ ste splnili iba jednu požiadavku, ešte môžete ísť na ústnu maturitu. Áno, vtedy platí, že musíte mať ústnu odpoveď minimálne na 3, aby ste zmaturovali. Toto všetko vám mali povedať v škole.

@renca222 ano, ale musis odpovedat minimalne na 3