Musí rodič ísť s dieťaťom po zdravotný preukaz?
Ahojte, 15 ročná dcéra potrebuje na nástup na SŠ zdravotný preukaz, keď by si po neho išla zajtra sama tak jej ho vydá doktorka alebo musím ísť s ňou. Ďakujem. (Dcéra má 15)
Záleží od doktorky, či je ochotná vydať preukaz bez vyšetrení alebo to zoberie poctivo aj so všetkými vyšetreniami.
Ak dá iba preukaz , môže ísť dcéra sama.
Pri vyšetreniach by mal byť zákonný zástupca /ale tiež to nevyžadujú všetci lekári/
Najlepšie je zavolať vašej doktorke a spýtať sa ako to u nej chodí a ja by som hneď aj spýtala koľko sa platí
Záleží od doktorky, či je ochotná vydať preukaz bez vyšetrení alebo to zoberie poctivo aj so všetkými vyšetreniami.
Ak dá iba preukaz , môže ísť dcéra sama.
Pri vyšetreniach by mal byť zákonný zástupca /ale tiež to nevyžadujú všetci lekári/
Najlepšie je zavolať vašej doktorke a spýtať sa ako to u nej chodí a ja by som hneď aj spýtala koľko sa platí
@patka06 a aké vyšetrenia?
Klasika ako preventívka aj s odberom krvi, výter z konečníka a RTG plúc
Syn dostal.zdravotný na SŠ , ale prešla kartu aj ho popočúvala atd. Možno u vás to bude iné, asi by si mala zavolať

@dqqq podla mna ked zavolate jej dohodnete sa vyda...bezne som chodila pred.x rokmi tak sama.ze.mama zavolala