icon

Naša puberťáčka chce ísť do troch letných táborov

peter0123
10. jún 2022

Je podľa vás veľa keď puberťačka chce ísť v lete až do troch táborov?

Strana
z2
cawes
10. jún 2022

@luccija mij ide v pohode ku babke ku kamosom prespat ale do tabora ani za svet

guudy
11. jún 2022

@peter0123 niekedy sa ucastnikom podari zorganizovat cestu vlakom. Ale to treba oslovit organizatora, ci by vam poskytol email na inych ucastnikov z vasho mesta. Podla veku potom deti idu same alebo ide s nimi napr jeden rodic cestou tam a iny cestou naspat. Vramci Slovenska s tym mame skusenosti.

peter0123
autor
11. jún 2022

@evkamotka ďakujem za úžasný nápad, nerada upozorňujem na to že niektorý chodíia do práce a cez víkend a sviatky a nie všetci majú auto.

peter0123
autor
11. jún 2022

@guudy u nás je to s železničnou dopravou bieda. Využitím vlakov a autobusov 4 x prestup cesta 5,5 hodiny s odchodom 4:40 , doprovod by sa vedel vrátiť na druhý deň ráno a to by nesmel žiaden vlak meškať.😂
To je u nás nereálne

guudy
11. jún 2022

@peter0123 tak este stale sa mozete pokusit pozbierat viac deti do auta a ‘zabit’ dovolenkou len jednu cestu namiesto dvoch.

guudy
11. jún 2022

Mate niekolko moznosti ako to riesit. Bud si vyriesite odvoz vlastnym autom alebo niekoho poprosite, alebo sa spojite (aj ked to je teda otazne, ked byvate niekde v odlahlej casti Slovenska). Fajn by bolo, keby dcera isla do tabora s kamaratkou, to by ste si cesty vedeli podelit s druhou rodinou. Ak nezvladnete pokryt odvozy do vsetkych taborov, tak len okresat pocet taborov, no.

koteska83
11. jún 2022

Naša ide na 3 tábory ale denne. Ide s kamarátkou. Takže podľa mňa 3.tabory sú není veľa ak na ne mate financie. My si ideme dávať 2 preplatiť u manžela v práci. Takže ešte celkom fajn ze sa to dá. Vo vozeni sa budeme striedat oni budu ráno ich tam voziť a mi budeme pre ne chodiť.

peter0123
autor
11. jún 2022

@guudy ide s kamarátkou to boli prvé čo som zisťovala, lenže ona bude skoro celé leto u otca , krstnej a babky. Od nich majú tábor 10 km autom

Strana
z2