Nechať 14-ročné dieťa samo cez noc?
Chceme ist s muzom na vikend.pobyt.. Syn ma 14,5 rokov.Je rozummy,zodpovedny..Rozmyslam,ze zavolam moju mamu na strazenie v nasej nepritomnosti(moc sa jej nechce u nas spat,je zvyknuta doma)..Nechali by ste 14 rocne dieta same cez noc? Chodila by ho pozerat moja mama pocas dna,rano vecer..Len v noci by bol sam..Syn povedal,ze stim nema problem..Dakujem
Čo sa najhoršie môže stáť? Babka ho skontroluje...v noci predsa bude spať...a možno nie 😉 len nechápem, prečo sa babka nemôže jednú noc vzdať svojho komfortu...to mi je skôr divné...
Po pravde užila by si si odych večer romantiku, keď je dieťa doma samé? Už je veľký no noc by som isto pre svoj pokoj zvazila. Možno nech prespi u babky
Ano nechala, hadam ho bubaci neunesu v noci :D co sa akoze moze stat? predpokladam, ze mobil ma... a nebyvate na lazoch bez nikoho na okoli.
@jamidea sa necuduj, ja niekedy tiez nechapem: moj chlap sa ku nasej takmer 14r dcere takto sprava.. stale ze treba sa ist o dietatko postarat.. a ja s rehotom, a ze co? mam ju prebalit, nakrmit, alebo co s nou mam robit? :DD Zase moji rodicia nad tym krutia hlaovu a u nich normalka, aj za ruku do skoly by som ju mala nosit, lebo babka z druhej strany, by ho nosila aj do 18tky:DD Su rozni ludia.. no...
@earlgrey tak mohol ist aj vnuk k babke napriklad ;)
@jamidea
@simca06022011
Veď jasné, ja to chápem...len ono to bolo prezentované tak, že babka tam nechce spať...on nechce k babke...proste asi nie najlepšie vzťahy majú, ale to je absolútne jedno...15 roční chalani už majú frajerky a niektorí aj sexujú...takže nevidím problém v tom, ak ostane doma jednu noc sám 😉
@earlgrey nemusi ist o vztahy, vela takychto pubosov chce byt samych doma... moja sa tesi ako blcha ak ideme prec a konecne moze byt sama doma, k babkam by som ju muslea odtiahnut na silu a to ma s nimi super vztah :DD keby sme napr. boli doma a ju poslali k babke, to by bolo v pohode :DD
@simca06022011 Beriem aj to 😉
@simca06022011
@earlgrey doma má internet a PC - u babky nie - to bude hlavný dôvod prečo tam 14 ročný nechce ísť
Moji rodičia chodievali spolu na 7-9 dní na služobku. Tak od tej 15tky som zostávala sama doma, predtým som zostávala so starším súrodencom (ktorý v mojej 15 už nebýval doma) alebo sme šli k babke, keď sme boli obe menšie. Starí rodičia v jednom meste, tak som chodievala k nim napr. na obed cez víkend alebo po škole som sa stavila, volávali sme, a tak. Ale v 15 som úplne v pohode zvládla byť tie dni aj noci sama (s podporou rodičov na telefóne a s vedomým, že starých rodičov mám "za zadkom" v jednom meste úúúúplne bez problémov) 🤷♀️
@patka06 ale to je jedno, proste chce byt sam a mat klud, prirodzene.. tiez som sa v tom veku tesila ak mali nasi vypadnut...
Moja dcera ma 12 a uz cca dva roky je cez prazdniny sama doma , kedze nemam ju kam dat.Za ten cas sa naucila vaijt a piect kolace,ano...manzel sa obaval,ja som jej doverovala,vzdy jed isla niečo varit,zavolala a priebezne ma informovala. AKO 14 rocnu by som ju nechala samu,ak by s tym nemala problém, ale ak si nie ste isti z manzelom a mama nechce orist,tak nech ide syn k babke,ci to sa neda?

No a potom sa nevesty sťažujú, že majú doma mamička - maznáčik 😁😁😁...ani sa nedivím...14 ako tak chápem, ale 16 ročného ???.. jeeminenku....