icon

Nepríjemné pohľady na telesnej výchove - čo s tým?

14. dec 2023

Pekný večer prajem ☺️ potrebujem sa vyrozprávať a možno niečo rozumné poradiť... Mám 18 a v škole máme telesnú výchovu dva dni - utorok a v stredu. A ide o to, že kolektív spolužiakov najmä chlapcov ak má byť telesná tak zrazu sú takí iní a stále na mňa pozerajú nepríjemným pohľadom a šepkajú si niečo keď na nás dozerá profesor. Mne je to nepríjemné lebo sa to nestalo prvý krát... Videl to aj profesor ale zatiaľ nič nepovedal. A chcela by som to povedať učiteľovi lebo nechcem to nechať tak kým si nebudú myslieť otázky typu "čo ak" PRÍKLAD: "Čo ak je to niečo viac '' samozrejme NIE JE to pravda myslím si, že je to závisť. Nesmiem dopustiť aby sme na tie reči a pohľady doplatili obaja. OTÁZKA: Môžem to povedať učiteľovi a porozprávať sa o tom? Aj keď neviem, či tie pohľady a reči sú postačujúce na dôkaz respektíve či by mi to uveril. Lebo je to vážne obvinenie. Ale ja si to nevymýšľam viem, čo vidím a deje sa to iba keď má byť telesná. Ďakujem (prosím nesúďte ma)

autor
Autor odpoveď zmazal
petamich
14. dec 2023

a v akom zmysle zavidia? dobre splhas alebo? 🤷‍♀️

petronelag
14. dec 2023

A čo závidia alebo čo si asi šepkajú? Koľko vás je v triede dievčat a chlapcov?

cyberk
14. dec 2023

precitala som si to 3x a stale nechapem, co tym chcel basnik povedat :D

kitycat
14. dec 2023

Nechapem 🥲

gelifil
14. dec 2023

@cyberk presne aj ja...

autor
14. dec 2023

@petamich zrejme kvôli správaniu učiteľa... Že ja od neho mám trochu viac pozornosti a im prekáža že oni nie
Predvčerom ma trafili loptou do tváre na miesto kde som mala ranu a učiteľ to videl a už boli ako divi

ptvw
14. dec 2023

@cyberk aj som to chcela napísať aj vymazala že budem za nechápavu ale som rada ze sme na tom rovnako....teraz neviem ci si sepkaju že ma niečo s učiteľom, alebo ze chalani im civia na zadky všetkým babam a slintaju a ukazuju prstami nevhdone gesta alebo..... ale napísala to ze ani sherlock by to nevyriesil

autor
14. dec 2023

@petronelag je nás 14 dievčat z toho 3 chlapci

simsalabim
14. dec 2023

Vy mate telesnu spolu s chlapcami? Divne.

autor
14. dec 2023

@ptvw noo pravdepodobne si šepkajú lebo si myslia že spolu niečo máme čo samozrejme nie je pravda a ani nebude

slovenka753
14. dec 2023

@ptvw tiež nerozumiem, takže už nás je viac 😁

slovenka753
14. dec 2023

Nie je to len v tvoj pocit? A ak si šepkajú spolužiaci (tak som to pochopila) nie je namieste sa najskôr spolužiakov opýtať o čo ide?

ptvw
14. dec 2023

A majú dôvod? Videli vás teba a toho profesora/učiteľa spolu mimo školy, reálne sa s ním stretavas a povedala si to nejakej kamoške? Ak nič z toho tak neries, ak hej už ste mohli počkať po maturite ak si v poslednom ročníku

autor
14. dec 2023

@slovenka753 nemyslím si že je to pocit.. ja som videla tie pohľady a šepkanie

veronikaszabova
14. dec 2023

Prepac, ale toto ma fakt pobavilo 😂😂
"je nás 14 dievčat z toho 3 chlapci" zo 14tich dievcat su traja chlapci? 🙂🙂🙂

autor
14. dec 2023

@ptvw nemajú žiaden dôvod to hovoriť... Ešte by mne urobili problém a učiteľovi čo má rodinu tiež

ptvw
14. dec 2023

@veronikaszabova v dnešnej dobe je možné všetko 🤣 keď sa môžu cítiť ako stolička alebo žirafa tak toto je úplne bežné....ale jasne chápeme že to len blbo napísala

muchacici
14. dec 2023

Nie, vôbec to nerieš, sú to pubertiaci, takže im toto ako prvé behá po rozume. Nevravím, že takí učitelia, čo si prezerajú 18stky na telesnej nie sú, a možno aj tvoj učiteľ je ten prípad, ale keď medzi vami nič nie je, tak sa na nich totálne vybodni. Vôbec nerieš, čo si myslia. Potrebuješ sa nad to povzniesť, lebo také šuškačky, závisť atď ľudí, ktorých názor je úplne nepodstatný, budeš riešiť celý život 🙂

mircalla
14. dec 2023

Podla mna su len 2 moznosti. 1. Nudis sa a vymyslela si si to. 2. Si platonicky zamilovana do ucitela a dufas, ze ti potvrdime, ze akoze by teoreticky mohol mat zaujem (chalani su tam len taka nepodstatna kulisa). Ver tomu, ze chalani maju take veci u prdele a nesleduju, ci na teba pozera ucitel alebo ci mas od neho viac pozornosti. To dievcata toto riesia. Chalani neriesia rozne konspiracie, maju ine zaujmy.

tykat
14. dec 2023

Jedine co mi z toho vychadza ze trefa tou loptou do hlavy bola asi riadna šupa.

mircalla
14. dec 2023

Dokonca tu padlo slovo zavist, ale prosim ta.....vrat sa do reality

mircalla
14. dec 2023

@tykat Pragmaticky pristup. Alebo to...

aurora33
14. dec 2023

A prečo máš ,,zrejme od učiteľa viac pozornosti”? Pretože si ju vynucujes? A chalanov zrejme využiješ ako zámienku aby si sa mohla ísť s učiteľom porozprávať? Už len ako to píšeš mi to príde úplne odveci 🙂 taká zúfalá snaha o pozornosť. Trafila som sa?

autor
14. dec 2023

@aurora33 nič si nevnucujem ... Keby som od niekoho chcela pozornosť urobím to inak...

mircalla
14. dec 2023

@autor Dobre, takze jednoducho. Namyslas si 2 veci: zaujem ucitela o teba a tiez zaujem chalanov ohladom teba a ucitela. Maximalne sa pozru ako na kazdu druhu babu, to je vsetko. Ucitel tiez. Nema zaujem o nejaky romanticky vztazik s tebou.
Mentalita chalanov je ina ako babska. Nie, nekonspiruju spolu, ze ucitel ti dava pozornost, ani si o tom nesepkaju. To by si si len priala, aby to tak bolo.
Pochopis, ked budes starsia

aurora33
14. dec 2023

Jasne 😂😅

liz_lemon
15. dec 2023

mne sa nezda, ze by mali telesnu spolu dievcata a chlapci, ved uz na 2. stupni ZS su oddelene hodiny

zuzinka888
15. dec 2023

@liz_lemon ak je malo chlapcov tak maju spolu, aj my sme tak mali- iba dvaja chalani.

h2
15. dec 2023

@liz_lemon Zrejme je to nejaká skôr dievčenská škola, keď sú tam chlapci len traja, v tom prípade je to možné, snáď nebudú mať traja sami telesnú.