Od koľkých rokov by ste dovolili dieťaťu piercing?
Ahojte , prosím poraďte mi od koľkých rokov by ste dovolili dieťaťu piercing? Urážky si nechajte pre seba ďakujem.
kedze ja som mala plno dier v usiach asi od 14 tak dcera ked bude chciet na strednej tak kludne. inac moha osemrocna tuzila mat konce vlasov na ruzovo. parkrat som jej to splnila a uz ju to vobec nelaka. a bolo to super. uz je ina doba, zakaz nie je cesta
V 15 som si dala do nosa, potom horná pera dolná pera, brucho😀😀😀🙄 a teraz nemám nikde prešlo ma to. Akurát som mužovi hovorila jak som tak mohla chodiť medzi ludi 😅😅
Ja som si dala v 17 do pupka, a .máme som to povedal takým štýlom že: mamiiii musím ti niečo povedať ale sľub že nebudeš kričať...zvládla, sadla si ...ja som zdvihla tričko....bolo počuť ako jej padol kameň zo srdca 🤣🤣 čakala asi tehotenstvo
@alexandroska žiadny
@alexandroska nedovolim
Moje dcéry si prepichuju samé, neriešim, sú to iba náušnice, mladšia bude mat 15 a ma v ušiach, aj hore v chrupavky a pupku, a staršia ma toho viac, ale nič neviem ako výstredné
@alexandroska zas ty? V predošlej téme si zisťovala tetovanie, teraz piercing 🤦♀️
Pozri ak máš potrebu vyzerať ináč skus menej invazivne spôsoby... Zafarbi si vlasy, neobvyklé oblečenie ....tetovat sa môžeš hennou. Máš len 13, aj keď sa cítiš veľká počkaj chvíľu. Srdiečko na ruku je naozaj hlúpy nápad.
Piercing ani tetovanie ti v žiadnom salóne nespravia kým nebudeš mať 18, možno tak v 16 tích keď pôjdu rodicia s tebou
Aj piercing aj tetovanie keby moc moc chceš vies si spraviť aj sama, na nete sa dozvieš všetko, aj nakúpiš pomôcky. Nebudem ti tu písať ako, zisti si keď po tom tak tuzis... Hlavne pri jednom aj druhom dezinfekciu a sterilné 🧤 rukavice
Ja som si dala dierku do ucha ako som prisla na strednu. A hned dalsiu ked som zo strednej odchadzala 🙂
ale rychlo ma to aj preslo. Uz vyse 10rokov vobec nenosim. Kamoska-spolusediaca si dala do obocia. Tiez nosila neviem ci vobec 2roky.
Dalsia si dala jazyk a pupko(pocas strednej) Neviem ale ci este ma.
@alexandroska od 18
@alexandroska do ucha od kedy chce do jazyka 14+a na tvar podla toho kde tak od 15 septum 16-17 inde na tvari a pupok od 14-15
@mery333 neberte to ako urážku ale co je na roztrhanie rifliach ja ich nenosím ale nechapem preco až nejak od 15
@alexandroska my sme isli jedno pekne rano k doktorke dat ai nastrelit nausnice. Ja som mal asi 11 , moji bratia 9 a 8 . Mama sa dohodla s lekarkou. Rano o 7 nam nastrelila a sup do skoly. 🤣🤣 Uz len najmladsi nosi nausnice
V šestnástich som si dala prvý piercing - do pupka. Rok 2006. Spýtala som sa mamky, keď mala dobrú náladu a povolila 😁

@alexandroska ja sama mám piercing pod perou od 13tich aj v nose som mala od 14tich,ale teraz by som to tak skoro svojej dcére nedovolila. Síce má ešte len 9 rokov,ale tak az bude mat 16-17,tak už by som rozmýšľala. Je pravda,že dnes dievčatá veľmi rýchlo dospievajú. A nie len dievčatá,ale aj chlapci.