icon

Odporúčania na kalkulačky pre deti na monitor

ovaaa
14. mar 2025

Žienky chystám sa kúpiť kalkulačku, ktorú syn môže mať na monitor. Viete mi odporucit, akú mám kúpiť? Poprosím typ, foto. Ďakujem

macekovam
14. mar 2025

@ovaaa túto máme.uplne staci cena 20 eur.mozes kúpiť akú chces len mala by byť vedecká

letfenixa
14. mar 2025

@macekovam prečo vedecká? Stačí obyčajná.

martul
14. mar 2025

@macekovam no moje deti mali práveže vedeckú zakázanú, normálna obyčajná kalkulačka, žiadne špeci funkcie. Ráno im to učiteľka osobne kontrolovala.
@ovaaa

letfenixa
14. mar 2025

@ovaaa v ktorom ročníku je syn?

veronikaszabova
14. mar 2025

@letfenixa tak pise o monitore... Takze 9tak

letfenixa
14. mar 2025

@veronikaszabova tak v tom prípade je veľmi podivné, že teraz, pár dní pred Testovanim, mu ide kupovať novú kalkulačku, s ktorou sa musí naučiť pracovať.

macekovam
14. mar 2025

@letfenixa syn má túto z obrázka.dcera ju tiež mala a pohoda .nám takto odporúčala matikarkaa tak ju má.ale tak nevyužije zatiaľ všetky funkcie ale bude mať na strednú.inak naozaj keďže budúci týždeň je testovanie tak šup šup kúpiť ak nevie s ňou pracovať.a zasa keď mám v 9 .ročníku kupovať kalkulačku tak nebudem kupovať základnú.

luciq1
14. mar 2025

Syn má tiež túto co je na obrázku, a chváli si ju..a nikto nepovedal ze by ju mat nemohol

letfenixa
14. mar 2025

@macekovam preto som sa pýtala, v ktorom je ročníku.
Kalkulačka na obr je v pohode, ale naozaj postačuje až na SŠ, na ZŠ stačí obyčajná, keďže sa už neučia v podstate žiadne funkcie.

letfenixa
14. mar 2025

@martul nesmie byť grafická.

ovaaa
autor
14. mar 2025

Ďakujem za odpovede už má novú a takú, aby spĺňala čo má.