Odvolanie po neprijatí na strednú školu
Dobrý deň syna neprijali na 2 gymnázia, pre nedostatok voľného miesta. V oboch prípadoch sme hneď podali odvolania. Do akého dátumu mi školy majú dať vedieť výsledky po odvolaní?
Ďakujem
Ahojte, prosím Vás viete mi poradiť co napísať do odvolania ak syn nebol prijatý z dôvodu nedostatku miesta? Písali ste tam, ze žiadate riaditeľa školy o prehodnotenie? Písali ste tam aj nejaké vrty typu, zaujímajú ho cudzie jazyky, športy a neviem ci všetko? Vopred vďaka. Tento rok to vyzerá nie veľmi ružovo. Všade je neskutočný natresk a v našom okolí, čo sú deti, robili prijímačky na 3-4 školy a nik nie je prijatý...
Vedel by mi poradiť niekto, či stačí podať odvolanie cez Edupage alebo či treba posielať aj písomne poslat, resp. odniesť do školy. .... Ďakujem
Môžem sa prosím opýtať ako to je v prípade že na jednu školu syna prijali a na druhu nie z dôvodu nedostatku miesta .. chceli by sme podať odvolanie ale zároveň do 21.5. Musím potvrdiť alebo nepotvrdit nástup do tej školy kde ho prijali ..
viete mi prosím niekto poradiť ako to mam urobiť .. som v tom nováčik a neviem a nech me niečo zanedbať .. 🙏🏼
Dakujem
Môžem sa prosím opýtať ako to je v prípade že na jednu školu syna prijali a na druhu nie z dôvodu nedostatku miesta .. chceli by sme podať odvolanie ale zároveň do 21.5. Musím potvrdiť alebo nepotvrdit nástup do tej školy kde ho prijali ..
viete mi prosím niekto poradiť ako to mam urobiť .. som v tom nováčik a neviem a nech me niečo zanedbať .. 🙏🏼
Dakujem
@leuska82 urcite potvrdte tu skolu, kde dieta vzali. Na druhu dajte odvolanie. Ak vas na odvolanie prijmu, otvori sa ti edupage a budes mat moznost potvrdit, ze nastupis na druhu skolu, tym padom ta akoby vyradia z tej prvej. Nam sa presne toto stalo, este mi z tej prvej volali, ze pre istotu, ci som to zadavala ja, ci im nahodou nezblbol edupage.
@leuska82 urcite potvrdte tu skolu, kde dieta vzali. Na druhu dajte odvolanie. Ak vas na odvolanie prijmu, otvori sa ti edupage a budes mat moznost potvrdit, ze nastupis na druhu skolu, tym padom ta akoby vyradia z tej prvej. Nam sa presne toto stalo, este mi z tej prvej volali, ze pre istotu, ci som to zadavala ja, ci im nahodou nezblbol edupage.
@kivivi dakujem za odpoved.. vôbec som nevedela čo robiť .. 😁🤦🏼♀️
Stresy nie len pre deti ale aj pre nás rodičov 😁
A ešte do odvolania ste čo písali? Netuším tiež čo tam napísať 😁
@kivivi dakujem za odpoved.. vôbec som nevedela čo robiť .. 😁🤦🏼♀️
Stresy nie len pre deti ale aj pre nás rodičov 😁
A ešte do odvolania ste čo písali? Netuším tiež čo tam napísať 😁
@leuska82 nam este ZS davala taky vzor, nieco v zmysle, ze dieta spravilo prijimacky a ma vazny zaujem o studium na danej skole. Ja si osobne myslim, ze to aj tak nikto necita, ze len zaeviduju, ci bolo podane odvolanie a potom aj tak podla poradia posuvaju ciaru, nie podla argumentov v odvolani

@katus69 davala som odvolanie a tiez nic. Ale moja velku sancu nema. Nastastie este mame rok cas,tak nestresujeme