Parfém pre skoro 15 ročné dievča
Ahojte 🙂 chcela by som sa vas opytat aky parfem by ste kupili dcere??ma 14,o par mesiacov 15 🙂
Zalezi na tom, ci ma rada svieze vone alebo sladke-cukrikove. Do nejakých orientálnych by som nesla pri tak mladom dievcati, Zo sviezich by si mohla skusit E. Arden - Green tea a vselijake jej odnoze, S Dali - Eau de ruby lips alebo Sea and sun in Cadaque (ta je uz trosku sladsia). Ak ma radsej cukrikove, tak potom napr. S. Ferragamo - niektoru z radu Incanto (skoro vsetky su ako bon pari). Vsetky vymenovane su aj celkom cenovo dostupne...
Choďte kupovať spolu, to co bude dobre voňať tebe, jej nemusí, vkus je velmi individuálna záležitosť
boli sme cuchat v marionnaude...tak padlo na versace bright crystal,d&g light blue,versace versense,a d&g dolce 😀 tak??
@pampusicka mala som vsetky a uz asi tri roky ostavam pri versace bright crystal, stala sa mojou specifickou vonou, ale je to individualne, clovek si musi vybrat danu vonu sam...skuste zuzit vyber ist povonat este raz....inak fannko ma aj vernostnu karticku 10 percent dole a maju tam lepsie ceny ako v marionnaude...ak budes kupovat cez net, ja velmi internetovym obchodom v tom nedoverujem, raz som skusila a proste nezdalo sa mi to ono.....
Ja som tiez maniak na parfemy a mam ich aspon 13 :D hahah takze sa necudujem :D ale vyzera to na versace versense

@pampusicka nech si sama vyberie