Pomoc s geometriou
Mamulky neviete mi s tymto pomoct🙏 mam predstavu ako by to malo byt ale niesom si ista 😏dakujeem

je to prvostupniarske ucico o priamke a usecke? podla toho na to treba pozerat a nefilozofovat a, b, c = 1
@kacena4 ani na prvom stupni neexistuje,ze odpoved na A a C je jeden.matematika je exaktna veda,vysledok sa nelisi od rocnika,v ktorom sa nachadzam.ciest z bodu m do bodu r ti nakreslim plno,aka jedna?a c ze jedna?tak kolko meria?
zeny odpoved som nejako tipovala aj ja len este ako to zakreslit 🙈
@veronikadamianko napriklad takto?ale krajsie 🙂
@ciernysokol
Dakujem vam veelmi pekne si poklad 🙏
Len na tej 9c sa nejako stracam ono sa to nemusi spojit ?
@veronikadamianko musi.niekde v nekonecnom priestore.uloha je podla mna zle formulovana.mali vymedzit oblast.napr.stvorec 20x20 cm.preto pisem,ze tak,ako je zadana,je neriesitelna.je jedno,aky rocnik to je.najdlhsia cesta medzi bodmi kde?na a4,vo vymedzenom stvorci,v ramci slovenska,vo vesmire?chapes,ty ju mozes tahat dlhu do nekonecna a z nekonecna sa vratit a spojit.mozno nemali pisat cesta,ale usecka.
@veronikadamianko to cecko odpoved nie je ani nekonecno,ale ta uloha,ako je zadana,je neriesitelna.autor prikladu spravil zle zadanie a nie je ulohou riesitela sa dohadovat,co tym myslel,lebo toto nie je hodina filozofie,ale matematika.
@ciernysokol milion krat dakujeem🙏❤️
@veronikadamianko nemas za co 🙂 za taketo priklady by som sa v skole aj povadila,ze co za hluposti davaju detom riesit.naozaj neviem,kto tvoril tie priklady,ale matematik to nebol.
@ciernysokol
Mate uplnu pravdu ja ked listujem celu tuto geometriu co maju sa chytam za hlavu tak ako aj sjl zosite inak v ucebnici inak nie ze dieta sa straca v tom ale aj ja som uz zufala...a s tymto ste ma zachranili pred infarktom

@veronikadamianko podla mna a- nekonecno,b- jedna,c- neriesitelne,kedze siaha do nekonecna,tym padom nie je jedna.