Pomoc s maturitou z angličtiny B1
Dobrý deň je tu niekto kto ma taký problém ako ja, že po anj nevie vôbec ani vetu vymyslieť z hlavy a ma ísť maturovať žiaľ môžem sa učiť koľko chcem vôbec mi to nejde a za dva týždne mám ísť pred komisiu
Presne to isté som chcela napísať, vedomosti sa ti nestratili zo dňa na deň
Ako dlho sa učíš angličtinu? Prečo si nešla skôr do jazykovky alebo nehľadala doučovanie?
Ako si zvládla písomnú časť?
Skús ešte rýchlo aspoň na tie 2 týždne zohnať a intenzívne sa venovať len angličtine
Držím palce
@kat__ neboj ,zvládneš to. Držím ti palce
dva tyzdne pred maturitou toto riesis?? co si robila do teraz??? nerozumiem ako presne sa chces ucit na ustnu maturitu z anglictiny ked tam su len slovicka a to s hovorenim v tom stadiu nic nema a skor chcu pocut ako rozpravas a to sa za dva tyzdne nenaucis ... potrebujes niekoho kto ta bude nutit hovorit po anglicky nech sa ti mozog preprogramuje lebo citat, hovorit a pocuvat pri cudzom jazyku su diametralne odlisne veci ... zostava ti uz len mozno dufat ze sa spamatas alebo si najdi lektora s ktorymi budes mat konverzacie aspon 2-3 hodiny kazdy den

Nechcem byt nepríjemná, ale toto si určite vedela skôr, ako 2 týždne pred maturitami. Nie každý je na jazyky, ale doučovanie alebo lektor, by ta určite pripravili na to, aby si aspoň niečo zo seba dostala..