icon

Poraďte úzke menštruačné vložky

simsalabim
19. apr 2020

Mladšia dcéra nedávno dostala menzes. Vložky som mala doma v zásobe zn. Bella, také modré, lebo sa mi zdali také prírodné a priedušné (ja a staršia dcéra používame pohárik, takže vložky bežne doma nemávame). Mladšia hovorí, že sú jej tie vložky v gaťkách široké...Neviete poradiť nejaké užšie? Podotýkam, ze dcéra je drobnejšia, má 14 rokov a 153cm...

jany149
19. apr 2020

@simsalabim neskúsite Naturella ultra, myslím že sa volajú,sú tenké..

petkaaa
19. apr 2020

Naturella by som nedávala vobec. Väčšina je parfumovaná a to nie je vhodné, nechapem na čo to tam dávajú. Always najmenšie bývajú užšie

0silvia0
19. apr 2020

@simsalabim ja tiez pouzivam kalich, ale niekto tu minule daval link na vlozky pre teenagerov, tiez ich chcem vyskusat pre dceru, ale este som sa k tomu nedostala:
https://bella-sk.sk/sk_SK/productsBrand/bella-f...

kitycat
19. apr 2020

Svojho casu som si naj iac oblibila od Always vo fialovom obale... Tenke a vyborne absorbovali... Podla mna su vsetky +/- rovnako siroke.... Ak fakt male tak intimky id Discreet ale tie len na zaciatok a koniec

simsalabim
autor
19. apr 2020

@0silvia0 dik za tip...tie som nikde nevidela. Pozrela som aj teraz Tesco online a su tam vselijake, ale teens nie.

@kitycat intimky naozaj len na take spinenie, nie normalny menzes... Pozriem tie Always, ale mne nejde o to, aby boli tenke - co uz vacsina asi je - ale uzsie, proste jej vadi, ze v gatkach nema na vlozku dostatocnu sirku, je sirsia, ako ten stred nohaviciek.

@jany149 dik za tip, pozriem ci nie su parfemovane...lebo parfem je podla mna zbytocnost a navyse moze drazdit.

conta22
19. apr 2020

Ja ked si spomínam, tak naozaj Bella majú ten stred taký tvrdší menej ohybný odporúčam Always tie su viac mäkšie nie su uplne v strede uzke, ale lepšie sa prispôsobia, aspoň za mňa 🙂

erickatt
19. apr 2020

@simsalabim ja sa z tých voňavých tiež vyhadzem a idem umret od svrbenia. Kup s krídelkami, to sa dá zahnutý viac

simsalabim
autor
19. apr 2020

@0silvia0 pozeram, ze maju eshop...tak skusim objednat tam, uvidime...
@conta22 dik za tip. Ja si matne spominam, ze starsia hovorila, ze Always su velmi nepriedusne, ale to bolo fakt davno, ked ona zacinala...

0silvia0
19. apr 2020

@simsalabim daj potom vediet, ci su ok.
Tieto su mi neviem preco sympaticke.

simsalabim
autor
19. apr 2020

@0silvia0 mne sa Bella paci. Tie mavame doma v zasobe, ak nahodou niektora z nas ma nejaku infekciu a treba do seba vopchat nejake vaginalne globule...a kedze som cakala, ze u mladsej to bude uz-uz, tak som urobila mensiu zasobu 😇

evaachesa
19. apr 2020

@simsalabim ja sice pouzivam tampony, no predtym som kupovala dlho always ale neskor ich nejak "vylepsili" a aj sustali a dost nepriedusne boli. Libresse boli ovela lepsie. Samozrejme bez parfumu.

simsalabim
autor
19. apr 2020

@evaachesa dik za tip. Teraz som objednala tie Bella Teen a uvidime, ci bude slecna spokojna. Na Libresse sa tiez pozriem.

evaachesa
19. apr 2020

@simsalabim teraz som pozerala tie Teen, no parada ze myslia aj na mlade baby 🙂 ked si predstavim ako som zacinala ja 😅

jany149
19. apr 2020

@simsalabim áno,ja som si neuvedomila že su parfumovane,sorry,áno pre mladú dospievajúcu slečnu tým pádom nie sú vhodné,tak drzím palce,nech nájdete,čo vyhovuje najviac

simsalabim
autor
19. apr 2020

@evaachesa a ja tiez...vtedy boli len take vaty v obvaze ci co to bolo...tazky socik. Ked sa objavili prve s lepiacim pasikom, to som bola uz asi na strednej...

elaela23
19. apr 2020

@simsalabim dobre si urobila,ze si kupila bella,isty cas som ich kupovala v tescu,ale uz asi rok ich nemavaju.tak kupujem modre,alebo ruzove bella.tiez wom si minule ulozila ten link.maju fajt fobry a jemny povrch.always ,mam iba na noc, lebo maju vzadu rozsirenie,ale celkovo su podla mna dost umele.maju uz sice tie sensitive, co je lepsie ale,bella su stale jemnejsie.no a este sa skus pizriet aj na nohavicky ake ma.ci niesu siroke a preto aj ked pouzije kridelka,tak ju to moze tlacit.celkovo si pokozka bude musiet zviknut.

evaachesa
19. apr 2020

@simsalabim lydie tusim ci ako sa volali 😂mama mi nechcela kupit kridelkove ze nech nevymyslam tak som si na ne setrila a potom sa odhodlavala si ist sama kupit .. tak som sa hanbila 😅😅😅

0silvia0
19. apr 2020

@simsalabim no na tieto hrozy si pamatam aj ja, ale asi som o kusok mladsia, lebo toto som teda nenosila, ale viem, ze to existovalo😭

simsalabim
autor
19. apr 2020

@evaachesa no ja nam pocit, ze kridelkove sa objavili az po revolucii...ale mozno sa mylim. Prve boli s takym tenkym lepiacim pasikom v strede.

simsalabim
autor
19. apr 2020

@0silvia0 ja som mala tetaz pred par dnami 50 a pamatam si este taketo. Menzes som dostala skoro, ako 10 rocna. Nie je to tam dost dobre vidno, ale boli vlozene v takom obvaze, kusky z neho - asi 5cm - trcali z oboch stran vpredu aj vzadu. Hlavne ta zadna cast sa vedela strcit do riadne nepohodlnych miest a cela vlozka sa total huzvala. Katastrofa.

marcellka32
19. apr 2020

Kúpili sme always ružové balenie, majú to podľa šírky vložiek označené, sú tenké a suchý povrch robia, ja som skúsila tiež, ináč použivam tampóny

marcellka32
19. apr 2020

Mne mama dala prvú vložku lydie, som skoro zomrela, hrubé a široké a hneď sa to pokročilo a nič nesalo pretieklo hrôza...potom som si kupovala sama librese

0silvia0
19. apr 2020

@simsalabim ano, ja viem o com pises, tie obvazove som doma videla, ale uz nenosila. Ja mam 46 a menzes som dostala az v 14tich, takze ja som bola hormonalne pozadu, cize som tieto vaty v obvaze nastastie nepouzivala, uz boli tie, co si pridala predtym, tie s lepiacim pruzkom.

kitycat
19. apr 2020

Este skus pozriet ci tam nie su nejake na tanga gatky...tie su urcite uzsie

77kacena
19. apr 2020

Za mňa jednoznačne bylinné vložky a intímky a keď bude čas tak ich budem dávať aj svojej dcére. Stačilo mi vidieť jednoduchý test horením a zvolila som vložky s prírodných materiálov,keďže z tých umelin je vedšina gynekologickych problémov

simsalabim
autor
15. máj 2020

@0silvia0 vlozky odskusane, dik za tip, dcera velmi spokojna 🙂 Konkretne ma tieto https://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/2-1-... a tieto na noc https://www.bella4you.sk/bella-4-you/eshop/2-1-...
Spokojna som aj s e-shopom, dorucuju extremne rychlo - tovar prisiel na druhy den!, nad cca 25€ zadarmo a kebyze aj nenakupis za tolko, tak postovne je smiesnych 1,50€ a kurier to donesie az domov.

0silvia0
15. máj 2020

@simsalabim super👍