Pracovný zošit 8 - správne odpovede
Dobrú deň, nemáte prosím niekto link na odpovede pracovný zošit matematika pre 8. ročník LiberaTerea (1 aj 2)? Ďakujem.
Prosím Vás nemá niekto výsledky pracovného zošita fyzika 8. ročník Mapa Slovakia. mail: mesadamas@gmail.com
@adamndndjdj ahoj prosím ta bolo by si taka zlata mas prosím ta výsledky matematiky 8roc. PZ 1 a 2 ????
@adamndndjdj dobrý deň mate ešte ten link na správne odpovede z matematiky 8. Rocnik
@adamndndjdj
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o link na matematiku pracovny zošit 8rocnik
@misko1nelka2 prosím vás môžte mi poslať ten link na tu matematiku, mailovú adresu som vám poslala, ďakujem
@adamndndjdj Dobrý deň, mohla by som poprosíť váš tie odpovede z mat pz 8 rocnik? Bola by som vdacna. moj email: sofia.circova@gmail.com
Dobrý deň prajem. Môžem vás veľmi pekne poprosiť poslať mi link na správne odpovede matematika 8 ročník pracovný zošit 1 časť. Veľmi pekne ďakujem 🙏 mail miki.toth80@gmail.com
Dobrý deň, mohla by som poprosíť váš tie odpovede z mat pz 8 rocnik? dakujem kaveckymilan@gmail.com
Pekný deň mohla by som tiež poprosiť odpovede z mat z pz 8 ročník? Na tento email hankasosovickova@gmail.com
@adamndndjdj
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o link na matematiku pracovny zošit 8rocnik
@geolak mohla by som tiež poprosit odpovede z mat pz 8 ročník na tento Email hankasosovickova@gmail.com