icon

Praxovanie prváčky v prevádzke

26. sep 2022

Ahojte, chcem sa popýtať ohľadom dcéri a praxi..plánujem sa ísť popýtať na nejaké prevádzky, reštaurácie atď či by ju nezobrali na prax kuchár, čašník..je prváčka na strednej ..máte s tým niekto skúsenosti ? Či je to aj zbytočne sa ísť pýtať vopred ďakujem za info 😊

janicast
26. sep 2022

Musí si hľadať sama prax alebo myslíš brigadu?

matullienka
26. sep 2022

No sestra keď chodila do školy tak chodili na prax všetci spolu do reštaurácie ktorú dohodla škola, určite si nikto sam prax nehľadal

att123
Odpoveď bola odstránená
simona92101
26. sep 2022

Kam chodi do skoly?my sme na hotelovej mali pocas skoly prax dohodnutu,skola zadelila do hotelov.ak ale myslis brigadu mimo skoly,tak by bolo fajn aby si sama hladala,nie aby mama chodila namiesto nej na pohovor.kludne moze aj prvacka brigadovat

janicast
Autor odpoveď zmazal
sandyan
26. sep 2022

My sme si prax museli tiez hladat same, sice som chodila za kozmeticku do polroka sme museli mat vybaveny salon..

autor
26. sep 2022

@janicast vlastne ide o to že prax ktorú ponúka škola je veľmi ďaleko od nás nakoľko dcéra už dosť cestuje do školy tak na tu prax by to trvalo aj 2hod ,tak sme chceli nájsť niečo bližšie nejakú reštiku lenže ja sa v tom nevyznám a neviem či by ju len tak zobrali na prax ale asi nie

natyreggae
26. sep 2022

Dá sa to a volá sa to individuálna prax.. ja som odbor kaderník vizážista a u nás baby normálne chodia na prax do kaderníctiev len treba spraviť zmluvu zo školou a z tou kaderníčkou

liloastitch
26. sep 2022

Hlavne si zisti,či jej tú individuálnu prax umožní aj škola . Prevádzky väčšinou problém nemajú,ruky naviac k dobru hlavne keď platiť nemusia,ale zas je otázne, či by tam bola tá prax kvalitná. My sme na škole boli na rôznych prevádzkach a niektorí sa nenaučili ani prd,odsedeli si tam pár hodín a šup domov .