icon

Prečo je vek 14 - 15 rokov citlivý vek pre tínedžerky?

dqqq
7. júl 2025

Ahojte, mám 15 ročnú dcéru a uz dlhšie sa zamýšľam nad vetou, že hlavne 14-15 rokov je citlivý vek u teenegerky. Prečo je to citlivý vek? Ja si napríklad na svojej dcére nic nevšímam, žeby bola iná alebo niečo také.

bubalea
7. júl 2025

Tak ono záleží aj od toho napríklad v akej partii sa pohybuje alebo ako ju vychovávate 😉 Ja to viem porovnať medzi neterou a kamoškinou dcérou.

januska12323
7. júl 2025

Celá doba puberty je citlivá, u chlapcov aj dievčat.

stvura
7. júl 2025

no ja som si u svojho starsieho syna ani nejako extra nevsimla ze vosiel do puberty, zato moja cochvila 15r dcera...dakedy by som jej dala taky preplesk ako hrom...ono je to najmudrejsie, odvrava, vela si domysla (vraj povedala, no nepovedala)...proste myslienky citat neviem

martinmmartin
7. júl 2025

Doteraz sa na nu cely svet kukal jak na male decko a od teraz ako na partnerku na sex a pod....to je docela velka zmena

anonym_6aa493
7. júl 2025

je to individuálne a tá veta sa týka asi priemeru...

7lenka11
7. júl 2025

Myslim si, že to môže súvisieť s telesnými zmenami, ale aj s prechodom zo základnej na strednú školu (životná zmena).

kacena4
7. júl 2025

moja a tiez 15 a tiez nic "nevidim" a ani som nikde necitala ze je to citlivy vek

zuzinabila
7. júl 2025

@dqqq kde si to čítala? celé obdobie puberty je citlivý vek.

tanicka907
7. júl 2025

ja si to doteraz pamatam. Zacala som vnimat seba a svoje telo uz aj sexualne a preto to bolo narocne. Myslim si, ze napr kebyze nemam napr zdravy vztah s rodicmi, ktori mi stale hovorili, ze som krasna ale to je pominutelne a napr nikdy mi nepovedali ze som tucna atd ... mohla som dopadnut ako kamoska, s traumami ako 40rocna...

ivangeline
7. júl 2025

Mení sa na ženu. Začína riešiť viac vzťahy. Mení školu.