icon

Prichytila som 16 ročnú dcéru pri sexe

julca405
26. máj 2021

Ahojte dnes som dcéru prichytila pri prvom sexe proste som prišla domov s práce a ona vrieska tak som rýchlo išla hore keďže to nezmenilo ako ....asi všetci vieme má 16 viem že je to normálne pred hodinou za mnou prišla a povedala mi že ju to hrozne boli a krvacala je to úplne v poriadku aj ja som krvácala ešte je panna nemáte niake rady sama za mnou prišla ale ja jej moc neviem poradiť lebo ja som to mala omnoho lepšie 🤭🙁

0silvia0
26. máj 2021

@julca405 ved ste si mali navzajom pofukat... ty jej onu a ona tebe hlavu....
Adminky, prosim, toto fakt? 😵 tieto fabulacie nevadia nikomu?

ella_price
26. máj 2021

@0silvia0 Adminky asi ešte potrebujú viac tém o vakcíne a o tom jak deckám utreť riť 😂😂

ivanka12311
26. máj 2021

No v 16tich prichytiť svoju dcéru pri sexe no neviem či by som bola s tým tak v pohode nadšená s kľudná🤦😔 prepáč ale v 16tich je to ešte dieťa má kopec času má mať iné záujmy

nini1978
26. máj 2021

@sickynickyobsadene možno si dali všetci traja spolu kávičku v kuchyni a cigu na balkóne po tom " kričani"

mondolina
26. máj 2021

@ella_price
možno to nebol ani chalanisko...možno vibrátor 🙄

julca405
autor
26. máj 2021

@jaskolka my si s ňou hovoríme naozaj všetko 🥰a viem že je to divne proste ale spomenula som ja niekde že som zavrela dvere proste som im povedala že nech odíde čo najskôr no lenže ona má nikdy neposluchne odišiel a hodinu a pol a nymyslim si že keď to bola nesmierna bolesť tak za mnou nepríde s tým že je to boli keď už som to aj tak videla 😉

nafka0483
26. máj 2021

@julca405 Ooo jasne, vy si vsetko hovorite, cize ty stojis vo dverach, oni sexuju, povies aby odisiel, ale oni ta neposluchnu, veselo si sexuju dalej. A ty ako matka stojis nadalej vo dverach a pozeras sa na to?
Alebo si povedala nech odide a odisla prec a kaslala na to ci ta posluchli, v pohode si pockala hodinu a pol kym on odide a potom za tebou pride dcera, ze ju to boli, ty jej povies, ze to bolelo aj teba ale inak jej nevies pomoct a potom sa s nou chces porozpravat ale ona sa zavrie do izby. A ty ides na konika a zalozis tuto diskusiu...

terezka1947
26. máj 2021

@julca405 je to jej vec a zabranovat jej v tom nemozes?
V 16?
Toto musi byt fejk tema,alebo divna mama.
Ty nie si kamaratka,ty si mama.
Puberta skusa,rodic urcuje hranice....alebo to aspon musi skusat dookola,kazdy den.

julca405
autor
26. máj 2021

@terezka1947ach s ňou sa v poslednej dobe nedá vôbec skúšala som sa ja rozprávať nič už som aj kričala nič dala som jej raz facku viem zle rozhodnutie ale niekedy ta už proste hrozne naštve proste ju pustíš von do 11 a ona sa vráti ožrata o 6 ráno my nepríde úplne v pohode hra sa somnou ako keby neviem čo .Si myslíte že je jej to lachke zakázať a všetko lenže ona neni typ ktorý ta poslúchne puberta z ňou hrozne hádže viem že už som jej raz aj zobrala mobil na týždeň potom sa somnou nebavila asi 3 týždne môjho manžela neposlucha v podstate sme si hovorili všetko ale už nie a je to pre mna dosť smutne ako si napísala mala by som určovať hranice ale nejde to darmo jej niečo zájazdy neposluchne je mi toho dosť ľúto ani manžela v poslednej dobe neposlucha a na jeho sa neopavazila nič povedať lebo jej dal zaracha na cely týždeň no ale ona v poslednej dobe sa jej aj známky zhoršili je na prelome z matematiky fyziky už som sa s ňou aj snažila učiť ale roztrhala zošit že ona je už na to veľká a dnes ešte toto už som zistila že neviem koľko fajčí bojím sa čo bude potom

julca405
autor
26. máj 2021

@nafka0483 nie preboha sedeli v obývačke keď odišiel tak ďalej som sa s ňou rozprávala normalne ale nič puberta s ňou hrozne hádže mimochodom ešte stále je v izbe a to som jej už klopala volala na mobil a už len čakám kedy príde manžel že otvorí dvere 😕

nini1978
26. máj 2021

@nafka0483 tak ale povedala,nech odíde čo najskôr.a pre neho čo najskôr znamená o hodinu a pol. Takže úplne "normálne"🙄

terezka1947
26. máj 2021

@julca405 nemoralizujem....iba som ta chcela oovzbudit,ze to rozhodne nie je jej vec.

antoniatonka
26. máj 2021

a akoze nic o tom, s kym to bolo... a dcera kludne dojde po hodine a povie, ze ju to boli?🙂) a ty si medzitym co robila? keby 16 rocna soplana pride rano o siestej, a nik s nou nevie rady, uz davno je v diagnostickom, ak sa to pravidelne opakuje

nikoletah
Autor odpoveď zmazal
nikoletah
Autor odpoveď zmazal
julca405
autor
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
26. máj 2021

@julca405 Sedei v obyvacke? Ved si pisala ze sexovali v izbe... nerozumiem ti velmi, ale ked nie si schopna urobit si poriadok s dcerou, tak neviem co ti tu my pomozeme. Chce to pevnu ruku a nastavit hranice, ale ty si makka, daco povies a nestojis si za tym a potom to takto vyzera. Neberie ta vazne, lebo vie, ze na svojom slove netrvas, ze aj tak jej vsetko prejde.

vevesh
26. máj 2021

@julca405 keby mi prisla o 6tej rano ozrata dcera domov (po tom, co mala byt o 11tej vecer domov), tak by to nerozchodila a nie, ze este 3 tyzdne sa odmietala dama s vami rozpravat. (Mimochodom, asi by som ju cez gps vystopovala a o 12tej uz domov dotiahla...). A nie taky laxny pristup. A ze je zatvorena v izbe a odmieta otvorit, mobil nezdviha? Pozom, co u vas doma sexovala...V 16tich?!?!?! Ako uz by ani dvere na izbe nemala a telefon zabaveny....na moj vkus si dovoluje az prilis. Je pravda, ze je skoro dospela, ale bohuzial svojim konanim dokazuje, ze nie je mentalne vyspela. A pokial budem ja za nu zodpovedna, taketo veci nebudem riesit pokrcenim ramien, ale hurhajom aj cez 3 ulice, pokial bude potrebny, aby sa slecna "do koze spratala"...

banderaska29
26. máj 2021

"proste ju pustíš von do 11 a ona sa vráti ožrata o 6 ráno my nepríde úplne v pohode hra sa somnou ako keby neviem čo" - halo ? ty si jej matka alebo čo si ? 16 ročný fagan do 11 tej ? dievča by trebalo trošku prevychovať ale Vás rodičov tiež.

Aj tak som presvedčená že to píšeš ty, tá 16 ročná, lebo tak aj píšeš - ako 16 ročná.

julca405
autor
26. máj 2021

@antoniatonka no keď myslis že neprišla domov no tak medzitým som bola v strese už som chodila po celom dome vyvolávala jej aj jej kamarátom že či neni u nich niektorých som zobudila ale bolo mi to jedno hrozne som sa o ňu bála už som chcela volat políciu a odrazu sa ona objavila v dverách keby len to ale aj opitá na druhy deň keď vstala dostala výprask zobrala som jej mobil a mala zaracha možno som sa zachovala zle ale vtedy mi to bolo jedno tak som sa o ňu bála

jaskolka
26. máj 2021

@julca405 to bolo nadnesene, že zavriem dvere a pohoda 🙈🙈"keď prichytím dcéru pri sexe" tak určite s tým nebezim na fórum a nepýtam radu, preboha, veď jej povedz, že to je normálne, veď z nej asi netecu potoky krvi, a neomdlieva od bolesti.Alebo jej povedz, že to má za test, že taká soplanda už sexuje, tak nech si to"vychutná "aj s tou bolesťou. Akože mňa keby tak v 16 nachyta mama, tak v prvom momente mam také facky, že stena mi druhu dá, a hanbím sa, ako pes, nie ze idem s takou debilinou ešte za ňou, lebo schytám ďalšie.

julca405
autor
26. máj 2021

@banderaska29 snažím sa a to že som stručná a nemám čas to tu písať hodinu lebo mám ešte aj iné veci na práci priala by som ti ju na jeden týždeň ☺️😌

banderaska29
26. máj 2021

@julca405 len si ju nechaj, ja mám dve deti a sú vychované slušné a vedia, kde sú hranice. Tak si zjedz, čo si si navarila.

julca405
autor
26. máj 2021

@jaskolka no viete v poslednom čase si uvedomujem že jej až veľa dovoľujem a preto predomnou nemá ani rešpekt ale už nebudem ta čo jej v kuse všetko dovolím už sprísnim svoju výchovu

julca405
autor
26. máj 2021

@banderaska29 v tomto stenou musím súhlasiť bola som k nej až príliš milá a veľa som jej dovolila myslím si že až veľa a preto sa chová ak sa chová 🙁

julca405
autor
26. máj 2021

@nafka0483 ja viem neviem byt proste prísna ale dnes ste mi tu popísali take veci že sa posnažím byt prísnejšia

julca405
autor
26. máj 2021

@vevesh už odomna dostala raz facku neviem ako dlho som mala výčitky svedomia ale už nebudem mat lebo ako sa chová už je dosť choré

ella_price
26. máj 2021

Toto keď človek číta 😂😂 Normálne si môžem založiť čitateľský denník 😃😃

julca405
autor
26. máj 2021

@ella_price 😂asi mas pravdu 😂

leeo
26. máj 2021

@nafka0483 dobry postreh