icon

Prichytila som 16 ročnú dcéru pri sexe

julca405
26. máj 2021

Ahojte dnes som dcéru prichytila pri prvom sexe proste som prišla domov s práce a ona vrieska tak som rýchlo išla hore keďže to nezmenilo ako ....asi všetci vieme má 16 viem že je to normálne pred hodinou za mnou prišla a povedala mi že ju to hrozne boli a krvacala je to úplne v poriadku aj ja som krvácala ešte je panna nemáte niake rady sama za mnou prišla ale ja jej moc neviem poradiť lebo ja som to mala omnoho lepšie 🤭🙁

Strana
z4
nika409
Odpoveď bola odstránená
cicuca
15. mar 2022

@julca405 nehnevaj sa, ale trošku sa počúvaj ako argumentuješ. Kdo je komu rodičom. Absolútne si ťa neváži a nerešpektuje ťa a skús hádať koho je to chyba. Slečna nepríde domov kedy má? Vymknem ju alebo zavolám políciu a nech slečna zabudne že najbližší mesiac niekam pôjde a ešte aj opitá príde. Ako nehnevaj sa, dcéra ti pije, fajčí, sexuje v tvojom dome, flaka školu a ty sa tvariš ako keby ti priniesla náhodou "trojku z matematiky". Halooo. Odkiaľ má peniaze na cigarety a alkohol?! Keď sa neučí a nepomáha v domácnosti tak jej zober telefón, vypni internet a nech zabudne na vreckové, princezná. A manžel, neviem či je biologicky otec alebo nie, ale tiež by sa mal zapájať do diania v domácnosti a s výchovou dcéry, veď tam žije s vami. Si jej mama a nie kamarátka! Kto ju usmerní, keď nie ty? Spamataj sa skôr ako ti príde domov tehotná alebo spadne do drog. Určite je šikovná a múdra baba, tak nech to nepremrha, len preto, že sa bojíš ju vyhresit a dať jej mantinely. Mladá potrebuje hranice a čím viac ťa bude rešpektovať, tak tým viac ťa bude aj ľúbiť, lebo bude cítiť že sa o ňu zaujimas. Neublížiš jej tým, práve naopak. Držím palce

nika409
Odpoveď bola odstránená
lcks0
Odpoveď bola odstránená
luliu
15. máj 2024

@lcks0 teraz budeš dávať takéto komentáre do každej temy x rokov starej?

Strana
z4