Problémy s 15 ročnou sestrou
Dobrý deň,
mám starosti o svoju 15-ročnú sestru. Nedávno sa rozišla so svojím o tri roky starším priateľom, s ktorým bola skoro rok. Napriek ich mladému veku sme ich vzťah brali vážne a obľúbili sme si ho, keďže u nás trávil dosť času a aj rodičia sa navzájom už poznali. Pred pár dňami ma tento jej, teraz už bývalý priateľ požiadal o stretnutie. Dozvedela som sa od neho informácie, ktoré mi doslova vyrazili dych a neviem, čo mám robiť. Chcel ma varovať, aby som na ňu dávala pozor. Už predtým som vedela, že spolu majú pohlavný styk, no od neho som sa dozvedela, že ešte pred ním mala orálny sex s troma ďalšími chlapcami (mala vtedy len 14 rokov!). Okrem toho viem, že jemu a aj ďalším chlapcom posielala také fotografie istých častí svojho tela. Keď som sa jej na to priamo spýtala, len ma vysmiala a spýtala sa ma, či tomu naozaj verím. Nemyslím si však, že by sa ma jej priateľ snažil oklamať. Keby sa jej chcel pomstiť, mohol by to spraviť inou cestou, no on vedel, že ja si to nechám pre seba. Po skončení letných prázdnin nastupuje na strednú školu s mnohými novými chlapcami a príležitosťami a ja mám o ňu strach. Nevie o tom nikto okrem mňa a ja neviem, ako sa s ňou mám otvorene porozprávať tak, aby si moje rady vzala k srdcu...
@jajka257 ibaze niektori si myslia ze ked maju vs tak pojedli vsetku mudrost sveta.. mna to najviac rozculuje.. Kazdy by sme si mali byt rovni..ved sme ludia 🙂
Môžem sa opýtať keď majú obi dvaja pod 15 rokou a chcú dobrovoľne súložiť je to nezakone ??

@jajka257 ja som svoj prispevok napisala vsetkym.neoznacila som ta.to ty si sa chytila mojich slov.ale kludne ti dam vsetko za pravdu,ak budes preto lepsie spavat.kazdopadne,odchadzam z tejto diskusie,lebo je to cele mimo temy a autorke to nijako nepomohlo.