icon

Problémy s prihlasovacími údajmi na EduPage na strednej škole

4. sep 2025

Ahojte, vy tu viete všetko 🙂
Je bežné, že po prechode zo ZŠ na SŠ stále nemáme prihlasovacie údaje do edupage?
Na ZŠ sme všetko riešili cez edupage, ospravedlnenky, komunikáciu s učiteľmi. Tu nám povedali, že "kolega ešte nestihol" a máme si písať SMSky s učiteľkou, alebo mail. Len ma zaujíma, či je to bežné, je to taký nezvyk. Ďakujem.

jarmila2010
4. sep 2025

cez aplikaciu ta automaticky nepriradilo?ja som ziadne prihlasovacie udaje nepotrebovala...cez web skoly nam poslali udaje dodatocne

autor
4. sep 2025
@jarmila2010

cez aplikaciu ta automaticky nepriradilo?ja som ziadne prihlasovacie udaje nepotrebovala...cez web skoly nam poslali udaje dodatocne

@jarmila2010 Nie - skúšala som aj cez www stránku školy, cez mail, požiadať o nové heslo, stále mi tam ponúka len tie neaktívne účty zo ZŠ.

mondolina
4. sep 2025
@anonym_autor

@jarmila2010 Nie - skúšala som aj cez www stránku školy, cez mail, požiadať o nové heslo, stále mi tam ponúka len tie neaktívne účty zo ZŠ.

@anonym_autor
nám sa prehodilo automaticky, prihlasovacie údaje zo ZŠ.

jarmila2010
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak,neviem poradit...som myslela,ze to nejako automaticky sparuje...ako nam cez edu prichadzali informacie o prijimackach,rovnako o zdruzeni na konci sk.roka,tak 1.9. mi tam nabehla SŠ

jarmila2010
4. sep 2025

https://www.modrykonik.sk/group/8041/ ak chces,pridaj sa do tejto skupiny,kde sme rodicia aktualnych prvakov na SŠ...a tam sa mozes pytat aj pod svojim nickom...nemusis sa bat,lebo vsetci sa ku sebe spravaju slusne😉

autor
4. sep 2025
@jarmila2010

https://www.modrykonik.sk/group/8041/ ak chces,pridaj sa do tejto skupiny,kde sme rodicia aktualnych prvakov na SŠ...a tam sa mozes pytat aj pod svojim nickom...nemusis sa bat,lebo vsetci sa ku sebe spravaju slusne😉

@jarmila2010 Ďakujem, skúsim ❤ Ja som podľa slov učiteľky pochopila, že to musí nejaký "kolega" spraviť. A že nestíha :-/

jarmila2010
4. sep 2025
@anonym_autor

@jarmila2010 Ďakujem, skúsim ❤ Ja som podľa slov učiteľky pochopila, že to musí nejaký "kolega" spraviť. A že nestíha :-/

@anonym_autor je to mozne...

nelca84
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano, skola musi vytvorit ziakovi konto, cize asi nestiha nejaky IT referent. Ak ho dietatu vytvori, same sa ti to v Edupage zobrazi, prihlasovacie udaje zostavaju rovnake ako na ZS, takze iba cakat

autor
4. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor ano, skola musi vytvorit ziakovi konto, cize asi nestiha nejaky IT referent. Ak ho dietatu vytvori, same sa ti to v Edupage zobrazi, prihlasovacie udaje zostavaju rovnake ako na ZS, takze iba cakat

@nelca84 Ďakujem, aj som si myslela, podľa tých info, ktoré nám dali v škole, len teda po tom, ako sme na ZŠ všeto riešili cez edupage sa mi to zdá také neprofesionálne, že to ešte nemajú.

januska12323
4. sep 2025

Škola musí prepojiť žiaka ale je len prvý týždeň daj im čas.

autor
4. sep 2025
@januska12323

Škola musí prepojiť žiaka ale je len prvý týždeň daj im čas.

@januska12323 Ja som si naivne myslela, že prvý deň školy to musíme mať - veď tuším posledný týždeň prázdnin už pracujú :-/ Ale skúsim teda dať viac času.

mircalla
4. sep 2025

@anonym_autor My sme mali hned este koncom augusta. Nechapem, co tie skoly robia, kedze oficialne pracuju posledny augustovy tyzden a toto mali mat zabezpecene. Kolega nestiha - za mna vyhovorky

mircalla
4. sep 2025
@mondolina

@anonym_autor
nám sa prehodilo automaticky, prihlasovacie údaje zo ZŠ.

@mondolina Tiez nam to prehodilo automaticky, ale este v auguste

aurelia2000
4. sep 2025
@mircalla

@anonym_autor My sme mali hned este koncom augusta. Nechapem, co tie skoly robia, kedze oficialne pracuju posledny augustovy tyzden a toto mali mat zabezpecene. Kolega nestiha - za mna vyhovorky

@mircalla Ono to zvykne robiť správca siete a ten zvykne byť na dohodu, cez prázdniny dohodu nemá, začne až od 1.9. a problém je na svete.

januska12323
4. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 Ja som si naivne myslela, že prvý deň školy to musíme mať - veď tuším posledný týždeň prázdnin už pracujú :-/ Ale skúsim teda dať viac času.

@anonym_autor no ak to robí učiteľ popri svojom bežnom úväzku ani sa mu nečudujem. Administratíva zaberie kopec času.

kristiii
4. sep 2025

@anonym_autor mňa tiež prehodilo automaticky. Respektíve cca posledný augustový týždeň som mala kontá aj zo ZŠ aj zo strednej. Tuším 2.9. mi bolo konto zo ZŠ zrušené.

luciq1
5. sep 2025

@anonym_autor mňa tiež pripojilo automaticky ešte v auguste ,syn dostal 1. školský deň k jeho kontu prihlasovacie údaje

autor
5. sep 2025
@luciq1

@anonym_autor mňa tiež pripojilo automaticky ešte v auguste ,syn dostal 1. školský deň k jeho kontu prihlasovacie údaje

@luciq1 My stále nič :-/

luciq1
5. sep 2025
@anonym_autor

@luciq1 My stále nič :-/

@anonym_autor tak potom komunikovať s triednoi pomocou sms a určite sa to dá do poriadku