Prvá menštruácia
Hrozné začiatky . píšte o nich ak chcete . :D
ja chápem cool zazitky
alebo necool ale co už niekto to vydrzi a naiekto ne
No moje zaciatky a aj dlhe prvy roky boli hrozne:/ Ako fakt, mne bolo neskutocne kazdy mesiac zle ked mi prisla menstruacia. Nejhorsie bolo ze ani tabletky ani nic iba na bolest brucha nezaberali. Zaberalo mi az ked som si dala domace a to prisla mamina s tym aj ked som bola este maloleta, tak mi za pol decika vzdy dala a az potom tie neskutocne bolesti odisli. Takze co sa tyka mojich zaciatkov, tak katastrofa, nerada na to spominam:/
@slavomiralessova nechapem o com toto je? To naozaj ta zaujimaju taketo intimnosti zo zivota inych zien? Zda sa mi to divne ;-ň
@slavomiralessova nepíš tu hlúposti, prediskutuj si to so svojou mamou, ak máš nejaké nejasnosti.
@slavomiralessova ak máš bolesti, odporúčam gynex, je čisto na bylinkovej báze, bolesti sa stratia, ani nebudeš vedieť, že nejaký menzes máš.
@san_dra11 ked´tu nechceš pridať nič tak prečo píšeš bludy ? A keby dačo tak ma nezaujímajú intímnosti ale začiatky . :D
@oli18 ja tu píšem hlúposti ? Akože prečo? :D
@libawet dakujem . :D
@slavomiralessova nechcela som na teba uz ani reagovat ale neda mi to - zeny tu maju ovela vacsie problemy a ty tu prides s takouto banalitou? Kazda zena si musi prejst prvou menstruaciou pre niekoho je to stresujuce pre niekoho nie, ale v priebehu par dni sa podla mna zena otuka a zvykne si na to.
@slavomiralessova A preco ta zaujimaju zaciatky MS inych zien? Nechapem :D :D
Začali prázdniny ????
@sibalka21 to nemusi tu kazdy druhy pisat jek nechces pisat tak nepis. A preto ci mali zle alebo OK. zaciatky . jje ti to jasne?
@slavomiralessova moja, viac čítaj knihy, aby tvoje vety mali správny slovosled, lebo nemajú ani hlavu, ani pätu. A to nie som učiteľka 🙂
Keď som 1.-krát dostala MS, tak som bola totálne zhrozená, lebo som práve bola v nemocnici operovali mi slepé črevo a doktori povedali ze by mohlo byt aj trochu krvi pri návšteve WC kde som bola a zistila som ze na toaletaku je krv. Potom sa všetko vyjasnilo a ja som nevedela ci sa mam tešiť ze to nie je nič vážne alebo zúžiť ze odvtedy to už bude každý mesiac. 😉😉
@oli18 OK posnažím sa...
😉 pekné Vianoce ti prajem
Ja som mala 11 a bola som prva z triedy. Hanbaaaaaaaa! Strasna! Doma som jacala kazdy mesiac, ze nechcem tu svinu! Raz sa mi podarilo, ze som pretiekla v skole. To bolo pre mna tak strasne traumatizujuce a hanebne, ze som potom do konca zakladky nosila cez ms tri vlozky! Lesva som gate zapla, ale pocit istoty bol na nezaplatenie 😁
ja takisto yollanda
Ahojte,potrebujem poradiť,mám 12 rokov a chcela by som už dostať prvú menštruáciu,mám všetky príznaky...Ochlpenie v podpazuší a v ohambí...Rastú mi boky,zadok,prsia...Biely výtok mám už od 10-tich rokov,no menštruácia nikde...Čo mám robiť?Prosím o radu...

Ja nemam ziadny hrozny zazitok...prisla...potom az o par mesiacov a potom sa to upravilo....to ze mi niekedy byva neskutocne zle ....co uz....ak vystihnem spravny cas a dam si tabletku je to ok....ak nie idem radsej z prace domov..do duchen a spat kym bolesti neprejdú