icon

Prvá menštruácia

slavomiralessova
7. dec 2016

Hrozné začiatky . píšte o nich ak chcete . :D

lilyianka
7. dec 2016

Ja nemam ziadny hrozny zazitok...prisla...potom az o par mesiacov a potom sa to upravilo....to ze mi niekedy byva neskutocne zle ....co uz....ak vystihnem spravny cas a dam si tabletku je to ok....ak nie idem radsej z prace domov..do duchen a spat kym bolesti neprejdú

slavomiralessova
autor
7. dec 2016

ja chápem cool zazitky

slavomiralessova
autor
7. dec 2016

alebo necool ale co už niekto to vydrzi a naiekto ne

javorinska
7. dec 2016

No moje zaciatky a aj dlhe prvy roky boli hrozne:/ Ako fakt, mne bolo neskutocne kazdy mesiac zle ked mi prisla menstruacia. Nejhorsie bolo ze ani tabletky ani nic iba na bolest brucha nezaberali. Zaberalo mi az ked som si dala domace a to prisla mamina s tym aj ked som bola este maloleta, tak mi za pol decika vzdy dala a az potom tie neskutocne bolesti odisli. Takze co sa tyka mojich zaciatkov, tak katastrofa, nerada na to spominam:/

san_dra11
7. dec 2016

@slavomiralessova nechapem o com toto je? To naozaj ta zaujimaju taketo intimnosti zo zivota inych zien? Zda sa mi to divne ;-ň

oli18
7. dec 2016

@slavomiralessova nepíš tu hlúposti, prediskutuj si to so svojou mamou, ak máš nejaké nejasnosti.

libawet
8. dec 2016

@slavomiralessova ak máš bolesti, odporúčam gynex, je čisto na bylinkovej báze, bolesti sa stratia, ani nebudeš vedieť, že nejaký menzes máš.

slavomiralessova
autor
10. dec 2016

@san_dra11 ked´tu nechceš pridať nič tak prečo píšeš bludy ? A keby dačo tak ma nezaujímajú intímnosti ale začiatky . :D

slavomiralessova
autor
10. dec 2016

@oli18 ja tu píšem hlúposti ? Akože prečo? :D

slavomiralessova
autor
10. dec 2016

@libawet dakujem . :D

san_dra11
21. dec 2016

@slavomiralessova nechcela som na teba uz ani reagovat ale neda mi to - zeny tu maju ovela vacsie problemy a ty tu prides s takouto banalitou? Kazda zena si musi prejst prvou menstruaciou pre niekoho je to stresujuce pre niekoho nie, ale v priebehu par dni sa podla mna zena otuka a zvykne si na to.

sibalka21
21. dec 2016

@slavomiralessova A preco ta zaujimaju zaciatky MS inych zien? Nechapem :D :D

bombonka
21. dec 2016

Začali prázdniny ????

slavomiralessova
autor
21. dec 2016

@sibalka21 to nemusi tu kazdy druhy pisat jek nechces pisat tak nepis. A preto ci mali zle alebo OK. zaciatky . jje ti to jasne?

oli18
21. dec 2016

@slavomiralessova moja, viac čítaj knihy, aby tvoje vety mali správny slovosled, lebo nemajú ani hlavu, ani pätu. A to nie som učiteľka 🙂

neitl
21. dec 2016

Keď som 1.-krát dostala MS, tak som bola totálne zhrozená, lebo som práve bola v nemocnici operovali mi slepé črevo a doktori povedali ze by mohlo byt aj trochu krvi pri návšteve WC kde som bola a zistila som ze na toaletaku je krv. Potom sa všetko vyjasnilo a ja som nevedela ci sa mam tešiť ze to nie je nič vážne alebo zúžiť ze odvtedy to už bude každý mesiac. 😉😉

neitl
21. dec 2016

@neitl
* zúriť nie zúžiť:D

slavomiralessova
autor
23. dec 2016

@oli18 OK posnažím sa...

oli18
23. dec 2016

😉 pekné Vianoce ti prajem

yollanda
23. dec 2016

Ja som mala 11 a bola som prva z triedy. Hanbaaaaaaaa! Strasna! Doma som jacala kazdy mesiac, ze nechcem tu svinu! Raz sa mi podarilo, ze som pretiekla v skole. To bolo pre mna tak strasne traumatizujuce a hanebne, ze som potom do konca zakladky nosila cez ms tri vlozky! Lesva som gate zapla, ale pocit istoty bol na nezaplatenie 😁

slavomiralessova
autor
20. feb 2017

ja takisto yollanda

simona_soltysova
7. jún 2019

Ahojte,potrebujem poradiť,mám 12 rokov a chcela by som už dostať prvú menštruáciu,mám všetky príznaky...Ochlpenie v podpazuší a v ohambí...Rastú mi boky,zadok,prsia...Biely výtok mám už od 10-tich rokov,no menštruácia nikde...Čo mám robiť?Prosím o radu...