Prvá menštruácia u 10 ročnej dcéry. Nie je to skoro?
ahojte, moja dcéra má len 10 rokov a počas tohto víkendu má také slabé špinenie.Je síce o trocha vyspelejšia než jej spolužiačky, ale môže ísť v tak skorom veku o menštruáciu? Najprv ma napadlo, či nemá zápal moč. ciest, predsa je teraz stále len vo vode, tak či nenachladla, ale ona ani neudáva žiadne bolesti, pálenie, svrbenie, nič. Ja som mala prvú men. v 12. rokoch a bolesti až som stenu škriabala, tak neviem. Viem že pre istotu budem musieť zájsť s ňou k lekárovi, ale som len zvedavá, či máte niektorá s týmto skúsenosť. Díky.
Babenky,pred tyzdnom mala moja skoro uz 11rocna spinenie jeden den.Potom uz nic.A dnes ju boli celi den v podbrusku aj krize...ja myslim ze asi to dostane...moze to byt?
Dobrý deň potrebujem pomôcť ja mám 11 rokov a mám na gaťkách väčšinou taky zeleno bielo žlto výtok tak trochu to vyzerá ako sopel dosť má bolí spodok brucha a trochu aj vagína bojim sa o tom povedať mamine nemáte pre mna nejaké rady ?
@biankaturkova nemusíš sa ničoho báť, práveže by si to mala povedať mamine, neboj nezje ta. Môžeš mať nejaký zápal alebo infekciu. Nepocitujes svrbenie?
Ahojte mam 11 rokov včera som bola vonku a hrala sa z kamošom keď som prisla domou mala som na nohavičkach vytok a škvrnku krvi potom som si dala pre istotu vlozku a mala som tam krv ,proste všetko ako mnezes ,v noci o pol 4 som bola na vecku mala som tam toho menej a teraz rano vobec nič ziadna krv nevie niekto čo to je ??
Baby. Do kedy by sa cyklus mal upraviť? Dcéra dostala koncom novembra, o tri dni chytila Covid. Potom december január nič. Vo februári mala zase. Zase Covid. Marec nič. Začiatok apríla trochu spinila na konci mala zase slabé krvacanie😏.
Mala vaša dcéra aj kratší cyklus prvý krát mala 26 dní a teraz má 23 dní
Ahojte,viem že som ešte malá ale ja som ju dostala 14 dní po 10narodeninach a ako tajila som to ale nepodarilo sa mi to dlho lebo mamka to zistila po4 dňoch.a najlepšie je to že som to dostala v reštaurácii😅a ako dostala som to zo všetkých stvrtacoka báb bolo 27 v celej triede iba to som chcela a podľa mňa je to úplne normálne nie každý má bolestivú menštruáciu a niekto zas hej rada som sa podelila o moju prvú menštruáciu ☺️

@misul78 moj pradedko mal menstruaciu prvy krat ako 6 rocny xD