icon

Prvý sex bez ochrany

alex055
2. jan 2017

Dobry večer. Vcera som mala s priateľom prvy sex lenze bez ochrany. Viem, ze je to velmi nezodpovedne ale stalo. Skončilo to na mojom chrbte lenze sa bojim z možného otehonenia. Viete mi poradiť ako prestan nato myslieť alebi niekto kto bol v podobnej situácii ako ja?

glorikarebeka
2. jan 2017

@alex055 no ak mas na chrbate posvu tak mozes byt tehotna a aj nemusis

janci05
2. jan 2017

@alex055 Asi ťa veľmi neukľudním, ale aj keď to skončilo na tvojom chrbáte, tak malé percento, že by si otehotnela stále hrozí. Muží majú totiž preejakulát, ktorý obsahuje malé množstvo spermií a môže partnerku oplodniť. Ja som takto s manželom fungovala niekoľko rokov, ale aj tak sa pošmyklo a dnes mám 6 ročného syna. Ale to je iné, keďže som bola vydatá a dalo sa to očakávať. V tomto prípade je asi najrozumnejšie použiť "tabletku po" ak chceš mať akú takú istotu, že nebudeš tehotná. A nabudúce radšej použite prezervatív a bude to aspoň o trochu istejšie.

oli18
2. jan 2017

@alex055 najúčinnejšia je tableta počas milovania - držať ju medzi kolenami 🙂

alex055
autor
2. jan 2017

@janci05 práveže nemam vobec prístup momentálne do lekárne co je najväčší problem :( ukľudňuje ma len to, ze viem, ze ten chalan je dost skúsený a nerobil to takto prvy krat len mi to neskutocne vŕta hlavou

gabriellka
2. jan 2017

ja takto fungujem s mojim muzom uz niekolko rokov. mame 2 deti ale tie sme splodili ked sme ich chceli. takze riziko tam je ale riziko mas pri kazdej antikoncepcii.

janci05
2. jan 2017

@alex055 Ja ti verím, aj ja som bola pár krát takáto neistá a od nervozity ma išlo rozhodiť, kým neprišla menštruácia, tak som nemala pokoja. Hlavne keď sme už druhé dieťa neplánovali. Tak sme pre istotu začali používať prezervatív. No a čo sa týka tej tabletky, dá sa použiť aj do 72 hod., ale percento účinnosti klesá. Verím, že keď partner je skúsený, tak to hádam nebude treba.

sasa1310
2. jan 2017

@alex055 neboj, neotehotnieš

tyelde
2. jan 2017

Moje "neboj nič sa nestane" teraz odfukuje vedľa mňa a chlap to tiež skúsený bol, takže si cestu do lekárne sprav radšej...

sibalka21
2. jan 2017

@alex055 Nemas sa coho bat... Sanca, ze by si otehotnela je naozaj neskutocne mala, ak vobec nejaka.... A nabuduce kondom, lebo budes stresovat zakazdym... Ano, je to vzrusujuce, sexovat bez kondomu, ale potom to uz taka sranda nieje, ze? ;)

carrot_apple
3. jan 2017

@alex055 vyrataj si či si mala plodné dni napr. Podľa mňa je malá možnosť že otehotnies...