Puberta u chlapcov
Ženy, ktorý vek bol u vašich chalanov najhorší?
Ja mám 15,5 r už neoponuje a nemusí mať vo všetkom pravdu, ale celý deň je nafucany, zavretý v izbe.Ma svetle chvíľky, ale tých je ako šafranu.Vacsinou je doma netula sa, ale ten ksicht, keď mu prídem do izby:((
Ak poviem nech niečo spraví, tak spraví.Netrapi Vás to ako to znášate, že pomaly sa s nami nechce rozprávať.Max jednoslovne odpovede a len PC hry.To najhoršie ešte len príde či ideme pomaly z kopca?som naivná??🙂
Asi ťa nepoteším, môj má 17,5 a trvá to doteraz. Takmer vôbec sa s nami nerozpráva a ked sa mu prihovorím, vystrúha ten najotrávenejší ksicht na svete.
U staršieho syna to bolo to isté a bohužíal sa to zlepšilo až po skončení SŠ 😔
U nasho to bolo bezproblemove, zato mladsia dcera je uplna Drama Queen 🤦♀️
Starsi uz ma po puberte, mladsi je teraz v nej (skoro 17)...tak ako pises, je zavrety v izbe a hraje hry...len pocujem, ako vykrikuje a rehoce sa so spoluziakmi...vtedy ho necham tak...rozpravam sa s nim, ked si pride poyriet vecer telku, alebo ked ideme spolu do obchodu...alebo na chalupu...vtedy ma cas aj sa porozpravat...
ale kdeže chalani vieš aká som bola ako dievča? denne nafučaná už od rána, s nikým som sa doma nechcela rozprávať a bola som nervózna keď sa ma niekto hocičo spýtal, radšej som mala vlastný kľud v izbe :D.. to prejde 🙂