icon

Pustili by ste 12-ročnú do kina?

22. apr 2023

Pustili by ste 12 ročnú samu do kina? Išli by 4 kamarátky, autobusom 30km do mesta z tade MHD do nákupného centra. Ja by som aj pustila, mužovi sa to nezdá. Všetci ostatni rodičia s tým problém nemali. Vrátili by sa ešte za vidna a keby čokoľvek, všetci máme telefóny, auta.

Strana
z3
lujza123
23. apr 2023

Záleží od dieťaťa, sama si ju poznáš a vieš čo zvladne/nezvládne.
Moja v 12 tích už dávno cestovala sama aj MHD a medzimestskymi busmi, dokonca aj na prázdniny k rodine cez 100 km. Do kina šla prvý krát sama tiež v cca tom veku.

Jasne ze sa rodicia vždy boja, no dospievanie nezastavia, či sa im to páči alebo nie. Keď dieťa prejaví o niečo samé záujem zväčša to znamená ze na danú činnosť práve dozrelo. Ísť prvý krát autobusom len s kamoškami je veľká vec.
Keď ma muž strach môžete jej dat na mobil zdieľanie polohy, bude kľudnejší keď bude vedieť kde práve je.

masinka
23. apr 2023

Ja by som pustila, moja dcera chodi na osemrocny gympel do mesta, takze od 11 rokov kazdy den cestuje sama najprv do mesta a potom pokracuje MDH. Doporovod mala len prvy mesiac kym sa zorientovala. Ak by to ale bolo dieta co pozna akurat rodnu dedinu, tak by som ho radsej do toho kina odviezla.

katuskapd
25. apr 2023

Ja som v tom veku tiež bola 1x v kine,autobusom na opačný koniec mesta,s kamoškami. Síce sme si vybrali film Posledný mohykan,ale bol to pre nás zážitok. Keď idú 4 a sú zbehle v cestovaní a orientovaní sa v MHD tak by som pustila.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
miska1145
Autor odpoveď zmazal
miska1145
Autor odpoveď zmazal
emahol
25. máj 2025

Ak nebývate v meste alebo blízko mesta tak asi nie...je to na vás 😊

luliu
25. máj 2025
@emahol

Ak nebývate v meste alebo blízko mesta tak asi nie...je to na vás 😊

@emahol a zase 2 roky stará diskusia

conquestor
25. máj 2025

Moja ma 12 rokov a chodia 2 kamošky same autobusom ale my to máme do mesta iba 4km.idu fo mesta,do obchodu,kino a idem po ne alebo prídu busom

emahol
4. júl 2025
@luliu

@emahol a zase 2 roky stará diskusia

@luliu ok

Strana
z3