icon

Samostatná izba na internáte

30. jún 2025

Mám takú dilemu. Od septembra mám vysokoškoláka a riešime internát. Sú tu také úvahy,že by sme chceli platiť celú izbu, nakoľko je to (zatiaľ) jediná cesta akeho-takeho kludu a súkromia pri studiu. Neriesili ste to niekto? Nejaké skúsenosti? Je to cenovo relatívne aj dosť,ale súkromie je prednejsie než financie,tak by som uvítala skúsenosti zo životnej praxe.

Strana
z2
sisska96
30. jún 2025
@misinka20

@sisska96 Zjavne vieš o tom veľké nič... nie každý je tak neschopný, že pri štúdiu potrebuje tichúčko a 8 h spánok. A ver tomu, že ma to pripravilo na realitu života kde v práci zvládam náročné úlohy v hluku, strese a v časovej tiesni, v ktorejkoľvek dennej či nočnej hodine...

@misinka20 nie každí je lajdák, že potrebuje chlastať ;)

cyberk
30. jún 2025

Niet nad sukromie, celu VS som byvala na podnajmoch, najprv sme boli dve na izbe potom kazda svoju. A jeden rok som mala garzonku sama. Mne sa priam hnusia intraky a ta divocina. Party som mala, ked som chcela a nie ked “musela” 🙂

misinka20
30. jún 2025
@sisska96

@misinka20 nie každí je lajdák, že potrebuje chlastať ;)

@sisska96 myslela si každý s Y?? Asi si mala radšej chlastať lebo zjavne si sa učila málo 🤦‍♀️

sisska96
1. júl 2025
@misinka20

@sisska96 myslela si každý s Y?? Asi si mala radšej chlastať lebo zjavne si sa učila málo 🤦‍♀️

@misinka20 Ty vieš veľké 💩 aké vzdelanie mám 😉

misinka20
1. júl 2025
@sisska96

@misinka20 Ty vieš veľké 💩 aké vzdelanie mám 😉

@sisska96 Máš pravdu, neviem aké máš vzdelanie a ani ma to nezaujíma ale aké máš IQ a v hlave 💩 to si krásne ukázala... pre toto stále prizvukujem, že "diplom v šuflíku" nie je zárukou múdrosti a u teba to platí na 💯%.

hefo
1. júl 2025

Fascinujúce; dokedy budú niektorí rodičia zametať pred svojimi deťmi cestičku? Do tridsiatky? Alebo až do ich (detí) dôchodku?

sisska96
1. júl 2025
@misinka20

@sisska96 Máš pravdu, neviem aké máš vzdelanie a ani ma to nezaujíma ale aké máš IQ a v hlave 💩 to si krásne ukázala... pre toto stále prizvukujem, že "diplom v šuflíku" nie je zárukou múdrosti a u teba to platí na 💯%.

@misinka20 si trápna 😂

sidicek
6. júl 2025

Joj ďalšia helikopterova maminka co sa boji, ze dieťatko nebude mať dosť pokoja na učenie, nebodaj by sa muselo s niekym novým zoznámiť a prispôsobiť.Ty si asi nikdy na intraku nebyvala, najkrajšie roky ,prestaň myslieť za dospele decko a nechaj ho nech žije.

ninanikalova
6. júl 2025

U nás je vždy možnosť ale vždy sú tieto miesta "uvoľnené" až keď sa vyhovie všetkým takže napr sa k takej jednotke človek dostane až v strede roka kedy sa kdesi čosi uvoľní (niekto odíde alebo tak) hlavne sú na ne žiadosti vopred. Malo kedy ich dostane prvák aspoň čo som počula. Sú za odmenu.

A čo sa týka tu nápadov na byt a neviem čo za mňa určite intrák! Ale nech skúsi pohľadať či nejde niekto na jeho odbor my sme tak 5 na bunke a je to najlepšia vec na svete ! 5 hláv na všetko, človek vie všetko poriešiť, skúška, zápočet, zadanie 🙌♥️ hlavne večer sa sadne dá sa pivo, zahrajú sa karty, pustí sa hudba. Sme všetci pri zmysloch, keď niekto chce spať tak to buď ukončíme alebo presunieme von. Nikdy nebol problém. A najlepšie zážitky z toho 🙌.

zuzik1407
27. júl 2025

Ja som rada ,že vôbec máme internát,lebo všade sú Ukrajinci,myslíš ,že budeš mať možnosť výberu????

lienka.7
27. júl 2025

@anonym_autor nie v zlom, ale zarad trosku spiatočku. Prenajmi mu teda byt. Aspoň v BA ich máš "milión." Inak budeš ho chodiť pravidelne kontrolovať, či nerobí tie party potom na tom byte?

Strana
z2