Šaty na stužkovú
Brali by ste také šaty na stužkovú pre dceru?
Nevieme sa rozhodnúť :DD, všetky má vyskúšané

za mna tie fialove farebne, mlade baby sa mi pacia vo farbach, stare baby nech su v nevyraznych farbach, ale mlade maju byt farebne🙂
Mne sa pacia prve a posledne. Krásny strih a zaujimave farby.
Mne sa najviac pacia prve
Dakujem za názory, rozhodli sme sa pre tie posledné ruživé
ružové*
Mne sa najviac páčia práve tie smaragdové, na ktoré si dala link. Škoda, že ich zavrhla. Prípadne v inej farbe by neboli?
@h2 Boli ale rozhodla sa pre ružové, vraj viac zdobené a celkovo krajšie
Dobrý výber. Podla mňa oboje super
Mlade dievca kkudne aj modre cervene zlte.zelene.viac farby nech vynikne.stylovo su vsetky krasne.ale viac farby...
Ak je v nich spokojna, preco nie. Aj tie su pekne. Mne sice najviac vysivany stras ide k neutralnym farbam, lebo tam najlepsie vynikne (ozvlastni ich vsednu farbu), ale dolezite je, ze sa v nich bude citit sebavedomo. To zo siat urobi "Tie saty".
Dobrý výber podľa mňa. Majú v sebe niečo aj dievcenske
Kde ste prosím kupovali?
Prve, potom stvrte na 2. mieste
@nicicka šaty sú ma mia dresses alebo joom
Jednoznačne prvé, určite zažiari

@anita6666 a ake by si dala ty? ja sice nemam 18 ale celkom by ma zaujimal tvoj pohlad na vec 🙂 Lebo su to také ostarky, co si baba chce vziat, to je pravda... ale sama s neviem celkom predstaviť, co iné sa da zobrať na taku príležitosť...
Jednoznačne prvé - už ich máme doma 🙂
@anka2015 Cez Joom?
Ja mám od stužkovej už.. ani neviem 😅 zo 8-9r o takýchto šatách som mohla tak snívať. Ale toto už je na stužkovú nemoderné keď to píšete ? A aké sa aktuálne nosia ?
1 a 4 su najkrajsie. A ja nesuhlasim s tym, aby si kupovala take, co este oblecie hoci do divadla. Je to speci slavnostna prilezitost, saty maju byt plesove. Ja som svoje saty zo stuzkovej obliekla este 2x na plesy aj po rokoch. A mam este par plesovych v skrini a po par rokoch ich rotujem, kedze sme zvykli chodit na minimalne 2 plesy rocne. Ved za pozicanie da pomaly tolko co za nove saty.
Prvé
hlavne si kup pekne lodicky sandalky na opatku nie ze pojdes v balerinach pretoze je to otras
Nie, v kamennom obchode v Nitre
Prvé...👍
prvé
Prve a posledne aj za mna. Na tych ostatnych sa mi strasne nepacia tie viditelne prsne vypchavky - to je pre mna no way 🙈
Prve a stvrte su krasne
Prvé a posledné sú najkrajšie. 🙂

@anita6666 Anitka, a co by si si obliekla ty?