Školské pomôcky - gymnázium
Dobrý deň, moja dcéra sa dostala na gymnázium Jána Papánka.Ale nevieme čo budeme v novej škole potrebovať.
Chcela by som sa opýtať, že ak niekto má alebo mal dieťa na gymnáziu Jána Papánka, či by mi nemohol povedať aj bližšie informácie (ako to tam chodí, aký sú učiteľia) , ale aj potrebné školské pomôcky.
@nenne9 podľa mňa je podstatné práve nájsť si systém. Ja som presne ten typ, že keď píšem, učím sa. Môj syn ale nie, on sa potrebuje sústrediť na jedno. A dôležité je, aby to škola respektovala. Je super, že svojim študentom umoznujes, aby si robili tak, ako im vyhovuje. Podľa mňa mnoho detí by malo lepšie výsledky, ak by škola sustredila pozornosť na to, aby si každý našiel ten svoj spôsob. Aj teraz cez kovid sa ukazalo, že niektoré decká upadli a niektoré zase naopak, viac im vyhovoval ten systém online, ani nie kôli tomu online, ale kôli inému spôsobu učenia sa. U nás na ZŠ sa robievali aj testy, že aký je kto typ, či skôr vizuálny, alebo sluchovy a pod. Mojmu synovi aj na IQ testoch v CPPP vyšiel na sluchove vnímanie vysoko nadpriemerný výsledok.

@akvi ja ucim anj na gympli a ked sa ma pytaju aky zosit tak im vzdy hovorim ze aky im vyhovuje.kedze z anj idu maturovat tak niektori si beru take bloky a vkladaju si tam poznamky cele studium.takisto im vzdy z vykladu uciva posielam material tak si to mozu vytlacit a ulozit ale radsej mam ked si pri vysvetlovani aj robia svoje vlastne poznamky - ruka mozog funguje