Skúsenosti s kartou EURO>26
Ahojte, je tu niekto kto má túto kartu? Funguje tak ako ISIC? Som po VŠ a končí mi platnosť ISICu, rozmýšľam nad alternatívou ale nepoznám nikoho kto vlastní túto kartu. Oplatí sa to? Sú tam podobne zľavy ako pri ISIC? Chcem ju aj kvôli Yoxo paušálu, kde píšu že by mala platiť zľava aj s touto kartou. Ak máte niekto skúsenosti budem rada, nech si ju nekupujem zbytočne.
Okrem dopravy funguje všade ako ISIC môžeš ju mať do 27narodenín.
Okrem dopravy funguje všade ako ISIC môžeš ju mať do 27narodenín.
@autumn1 do 27? Nie do 26 len?
@autumn1 do 27? Nie do 26 len?
@anonym_8c014e do 27narodenín ešte celý 26rok sa dá využívať. Majú to aj na stránke https://euro26.sk/karta-euro/ hneď prvá veta textu " Karta EURO<26 je európsky preukaz pre mladých do 27 rokov."
@anonym_8c014e do 27narodenín ešte celý 26rok sa dá využívať. Majú to aj na stránke https://euro26.sk/karta-euro/ hneď prvá veta textu " Karta EURO<26 je európsky preukaz pre mladých do 27 rokov."
@autumn1 dakujem.🫶🏻
Všimla som si, že sú dve možnosti tej karty - buď plastová karta alebo len do mobilu. Myslite že pre uplatnenie zľavy akceptujú prevádzky aj online verziu v mobile? Nemáte s tým skúsenosť?
Všimla som si, že sú dve možnosti tej karty - buď plastová karta alebo len do mobilu. Myslite že pre uplatnenie zľavy akceptujú prevádzky aj online verziu v mobile? Nemáte s tým skúsenosť?
@petra24224 podla mna ano, ved budes tam mat v appke karticku a tu ukazes, nemal by to byt problem. Prosim ta, uz si si ju kupila? Ak ano, Yoxo pausal sa ti predlzil automaticky alebo si tam musela volat/pisat a informovat o predlzeni?
@petra24224 podla mna ano, ved budes tam mat v appke karticku a tu ukazes, nemal by to byt problem. Prosim ta, uz si si ju kupila? Ak ano, Yoxo pausal sa ti predlzil automaticky alebo si tam musela volat/pisat a informovat o predlzeni?
@anonym_8c014e dcere sa.predlzil automaticky min rok, prechadzala z isicu na euro 26, aajtento rok automaticky
@anonym_8c014e dcere sa.predlzil automaticky min rok, prechadzala z isicu na euro 26, aajtento rok automaticky
@anesim dakujem krasne 🙂

Ano, funguje tak ako isic/ itic. Dcera ju ma druhy rok. No na dopravu sa neda dat zlava. Aspon myslim, mozno ma niekto opravi.