Som smutná a začínam byť zúfalá zo správania môjho syna
Ahojte mamicky, oteckovia. Prosim skuste mi poeafit co s mojim 10rocnym synom. Tieto jeho stavy ktore vam pokusim sa priblizit pretrvavaju pomerne dlho ale teraz to zachadza da sa povedat do extremou ☹
Syn zacal mat problemi so spravanim...je odmerany, agresivny, ustavicne len krici...par krat ublizil aj mladsej dcere (capol jej po ruke...po riti, szopol, ze spadla) , na mna nema pekne slovo posledne mi splacho do tvare "sak ty si aj tak len sluzka"... neviem ho prinutit mi s cimkolvek pomoct...vzdy od nas nieco ocakava ale aby nieco preto spravil nehrozy... ak mu cokolvek zakazeme alebo nakricime ked spravy nieco zle (napr nemal problem si na skolskom dvore zapalit cigaretu). Snazime sa mu dohovarat no uz fakt neviem ako dalej...vzdy sme mi ty najhorsi. Zacal sa vyhrazat ze odide z domu a ze uz sa nikdy nevrati... skzste mi prosim poradit neake vase skusenosti...akakolvek rada pomoze. Deti som nikdy nebila, ale obcas mam pocic, te by mu neaka vychovna na zadok nezaskodila. Ma len 10 a chcem mu ukazat spravny smer ale uz fakt nevladzem .. neviem ako nanho... :'(
@renesance80
Ďakujem za postreh...no príspevok je starý 10rokov... toto obdobie sme prežili všetci bez ujmy na zdravý... Aj sa priznám, že som na to už zabudla nebiť vašej reakcie 🤭... Dnes je zo syna úžasný, skvelý, všímavý, milujúci, nápomocný mladý muž 🥰

@katuska599
@katuska599 pomohla by som mu zbaliť veci a že môže ísť, chcela by som vidieť čo urobí za zatvorenými dverami, ešte jedna vec, treba ho vziať k psychologovi