Som tínedžerka, ktorá sa chce porozprávať o problémoch
Takže táto stránka mi pomohla pri ktorýchkoľvek veciach, ktoré som niekedy potrebovala. A tak teraz som sa rozhodla zaregistrovať sem. Dopredu hovorím, že niesom mamička. Som ten typ "tínedžerky" ktorá by sa rada porozprávala o nejakým problémoch, alebo len tak pokecať. Možno pobaviť niektorých s tými našimi tínedžerskými problémami. (Prosím žiadny hate, mám rada keď sa môžem s niekým porozprávať, alebo sa niekomu vyžalovať xx ďakujem)
@amelia000 momentálne nič, myslela som priebežne, ale ďakujem za opýtanie 😅
@herronsgirl tak to si jedna z mala zien co nic netrapi :D super 🙂
@herronsgirl forum sluzi na diskusiu, nie na status o sebe
@herronsgirl pohoda ...koľko máš rokov?
@herronsgirl Nezveruješ sa mamine so svojimi problémami? Nie je ona tvoja najlepšia priateľka?
@bjl0803 v marci 16
@herronsgirl ahoj, vitaj 🙂 Chcem ta len upozornit ze tu je aj dost vela frustrovanych zien (materstvo je obcas dost tazke a chlapi hnevaju), takze sa moze stat ze pri niektorych otazkach dostanes vela neprijemnych odpovedi. Kebyze niekedy potrebujes poradit v niecom co ta fakt trapi, mozes skusit radsej https://ipcko.sk/
@meluela ďakujem, jedno upozornenie som už dostala 😅 som veľmi pozitívna osoba takže nepríjemné komentáre si k srdcu neberiem ale ďakujem <3
@herronsgirl toto som si aj ja hovorila, ale ked som citala niektore diskusie, ake vedia byt niektore zeny zakerne, tak ma to teda zamrzelo 😉
Jej,ty si skoro ako ja,len už mám 27,muža a ve deti.:D (A zabudla som prejsť z puberty k dospelosti).
@veronikaszabova Trepeš ako vždy. Ty si hádam úplne všade pod každým príspevkom. Do každej riti sa starieš, múdra ako vrecko od múky. Na každého všetko vieš, nezabudni si spraviť screenshot z diskusie, aby si mala do budúcej diskusie dôkaz o tejto 😉 ty kráľovna vydávených poučiek.😈 Už aby človek ani neprdol, aby si tam ty nebola. Otvorím chladničku a aj tam budeš. Však nechaj dievča diskutovať o čom chce, čo je teba do toho, o čom je jej status. Nemusíš mi ani odpisovať, nemienim čítať tie tvoje perly slepačieho ducha.
@herronsgirl ahoj, keď pojdes do svojho profilu, máš tam možnosť písať na svoju stenu. Môžeš tam pridavat co len chceš, svoje názory, vtipy, fotky,hoci aj výkriky do tmy, atď... teda pokiaľ to nie je niečo proti pravidlám. A kto chce sa zapoji... Fóra tu väčšinou slúžia na to ze napíšeš konkrétny problém a očakávas radu, pomoc, povzbudenie. Vitaj inak na MK a určite sa tu čoskoro zorientujes.
@puklica13 Koľko máš? 60?
Ahoj ja mam tiež za mesiac 16 kľudne si môžme písať ☺️tiež by som sa s nejakým potrebovala porozprávať... 😊
@juhseverzapad 45...uz nemam pupaky 🤣🤣🤣
@puklica13 Tak ťa netrápia 😁 Dnešné teenegerky majú iné problémy ako ty pred 30-timi rokmi. Doba sa zmenila.
@juhseverzapad nepovedz..esteze som nebola tinedzerka v stredoveku alebo cez druhu svetovu..a nemusis mi hovorit aky su tinedzeri..mam 3doma, velmi dobre viem co ich trapi a aky je rozdiel medzi ich a mojim trapenim..tak hod relax..pekny den prajem
@puklica13 Tak v stredoveku, by si bola už vydatá s dieťaťom na ceste 😁, cez 2. sv. , by si chodila buď ako mladá dáma, čiže rukavičky, dáždniček ( moja babička to neznášala) alebo ako otrhanec. Ja mám tiež momentálne 2 pubertiačky 15 a skoro 12. Hovoria mi všetko. Lásky, trápenia, problémy,..
@juhseverzapad ja nijako nespochybnujem trapenia tinederov..len hovorim ze by som ich obcas vymenila za tie ktore mam ako mama, za ten pocit bezstarostosti, za ten pocit" ja vieeeem" za ten pocit,ked ta netazia skusenosti
@puklica13 Tak to asi každá z nás 😊
@lllll_1118 kľudne môžeme
@herronsgirl mne môžeš kľudne hocikedy napísať správu aj ja rada pokecam 😊a budem sa snažiť ta pochopiť, pomôcť ti atď.
@viikkki ďakujem
@herronsgirl ak chceš kľudne sa ozvi 🙂

@herronsgirl no napis co ta trapi.