icon

Som tínedžerka, ktorá sa chce porozprávať o problémoch

herronsgirl
4. sep 2020

Takže táto stránka mi pomohla pri ktorýchkoľvek veciach, ktoré som niekedy potrebovala. A tak teraz som sa rozhodla zaregistrovať sem. Dopredu hovorím, že niesom mamička. Som ten typ "tínedžerky" ktorá by sa rada porozprávala o nejakým problémoch, alebo len tak pokecať. Možno pobaviť niektorých s tými našimi tínedžerskými problémami. (Prosím žiadny hate, mám rada keď sa môžem s niekým porozprávať, alebo sa niekomu vyžalovať xx ďakujem)

amelia000
4. sep 2020

@herronsgirl no napis co ta trapi.

herronsgirl
autor
4. sep 2020

@amelia000 momentálne nič, myslela som priebežne, ale ďakujem za opýtanie 😅

amelia000
4. sep 2020

@herronsgirl tak to si jedna z mala zien co nic netrapi :D super 🙂

veronikaszabova
4. sep 2020

@herronsgirl forum sluzi na diskusiu, nie na status o sebe

bjl0803
4. sep 2020

@herronsgirl pohoda ...koľko máš rokov?

oli18
4. sep 2020

@herronsgirl Nezveruješ sa mamine so svojimi problémami? Nie je ona tvoja najlepšia priateľka?

h2
4. sep 2020

@amelia000 Podľa predošlej témy je to žiačka ZŠ.

herronsgirl
autor
4. sep 2020

@bjl0803 v marci 16

meluela
4. sep 2020

@herronsgirl ahoj, vitaj 🙂 Chcem ta len upozornit ze tu je aj dost vela frustrovanych zien (materstvo je obcas dost tazke a chlapi hnevaju), takze sa moze stat ze pri niektorych otazkach dostanes vela neprijemnych odpovedi. Kebyze niekedy potrebujes poradit v niecom co ta fakt trapi, mozes skusit radsej https://ipcko.sk/

herronsgirl
autor
4. sep 2020

@meluela ďakujem, jedno upozornenie som už dostala 😅 som veľmi pozitívna osoba takže nepríjemné komentáre si k srdcu neberiem ale ďakujem <3

pupavocka101
4. sep 2020

@herronsgirl toto som si aj ja hovorila, ale ked som citala niektore diskusie, ake vedia byt niektore zeny zakerne, tak ma to teda zamrzelo 😉

ivangeline
4. sep 2020

Jej,ty si skoro ako ja,len už mám 27,muža a ve deti.:D (A zabudla som prejsť z puberty k dospelosti).

tripetta
5. sep 2020

@veronikaszabova Trepeš ako vždy. Ty si hádam úplne všade pod každým príspevkom. Do každej riti sa starieš, múdra ako vrecko od múky. Na každého všetko vieš, nezabudni si spraviť screenshot z diskusie, aby si mala do budúcej diskusie dôkaz o tejto 😉 ty kráľovna vydávených poučiek.😈 Už aby človek ani neprdol, aby si tam ty nebola. Otvorím chladničku a aj tam budeš. Však nechaj dievča diskutovať o čom chce, čo je teba do toho, o čom je jej status. Nemusíš mi ani odpisovať, nemienim čítať tie tvoje perly slepačieho ducha.

whatever1
5. sep 2020

@herronsgirl ahoj, keď pojdes do svojho profilu, máš tam možnosť písať na svoju stenu. Môžeš tam pridavat co len chceš, svoje názory, vtipy, fotky,hoci aj výkriky do tmy, atď... teda pokiaľ to nie je niečo proti pravidlám. A kto chce sa zapoji... Fóra tu väčšinou slúžia na to ze napíšeš konkrétny problém a očakávas radu, pomoc, povzbudenie. Vitaj inak na MK a určite sa tu čoskoro zorientujes.

puklica13
5. sep 2020

@amelia000 no mne v jej veku trapil tak max pupak na cele a ze ma mama nechcela niekam pustit🤣jaj to boli casy..

juhseverzapad
5. sep 2020

@puklica13 Koľko máš? 60?

lllll_1118
5. sep 2020

Ahoj ja mam tiež za mesiac 16 kľudne si môžme písať ☺️tiež by som sa s nejakým potrebovala porozprávať... 😊

puklica13
5. sep 2020

@juhseverzapad 45...uz nemam pupaky 🤣🤣🤣

juhseverzapad
5. sep 2020

@puklica13 Tak ťa netrápia 😁 Dnešné teenegerky majú iné problémy ako ty pred 30-timi rokmi. Doba sa zmenila.

puklica13
5. sep 2020

@juhseverzapad nepovedz..esteze som nebola tinedzerka v stredoveku alebo cez druhu svetovu..a nemusis mi hovorit aky su tinedzeri..mam 3doma, velmi dobre viem co ich trapi a aky je rozdiel medzi ich a mojim trapenim..tak hod relax..pekny den prajem

juhseverzapad
5. sep 2020

@puklica13 Tak v stredoveku, by si bola už vydatá s dieťaťom na ceste 😁, cez 2. sv. , by si chodila buď ako mladá dáma, čiže rukavičky, dáždniček ( moja babička to neznášala) alebo ako otrhanec. Ja mám tiež momentálne 2 pubertiačky 15 a skoro 12. Hovoria mi všetko. Lásky, trápenia, problémy,..

puklica13
5. sep 2020

@juhseverzapad ja nijako nespochybnujem trapenia tinederov..len hovorim ze by som ich obcas vymenila za tie ktore mam ako mama, za ten pocit bezstarostosti, za ten pocit" ja vieeeem" za ten pocit,ked ta netazia skusenosti

juhseverzapad
5. sep 2020

@puklica13 Tak to asi každá z nás 😊

herronsgirl
autor
6. sep 2020

@lllll_1118 kľudne môžeme

paneboze
14. sep 2020

@oli18 preco by mala byt mama jej najlepsia priatelka?

viikkki
14. sep 2020

@herronsgirl mne môžeš kľudne hocikedy napísať správu aj ja rada pokecam 😊a budem sa snažiť ta pochopiť, pomôcť ti atď.

oli18
14. sep 2020

@paneboze lebo si to každá myslíme, že budeme svojim dcéram najlepšími kamarátkami. V puberte dcér nás čaká vytriezvenie 😢.

herronsgirl
autor
15. sep 2020

@viikkki ďakujem

mijuska12
7. nov 2020

@herronsgirl ak chceš kľudne sa ozvi 🙂

baristaart
Odpoveď bola odstránená