icon

SOŠ Ivanka pri Dunaji- agropodnikanie chov koní a jazdectvo

4. mar 2023

Dobrý deň, ak by sa našiel niekto kto tam chodí/chodil mám pár nezodpovedných vecí tak prosím ak by niekto vedel odpovedať alebo hocičo doplniť tak mi napíšte do komentu.
Mám tam už podanú prihlášku, ale chcem sa spýtať ako tam chodia praxe? To sú tam aj teraz 1x za dva týždne? Je to ťažšie ako 3-ročný odbor alebo sa to moc nelíši? Musí byť že 2 jazyky alebo sa vyučuje len vybraný jeden? A ešte varia dobre?
Predom ďakujem za ochotu odpovedať 🙂❤️.

elenajezova
4. mar 2023

Dcérka je prváčka, ale v maturitnou odborné kynológia na SOŠ v Ivankepri Dunaji. Majú prax zatiaľ raz za dva týždne. Je spokojná, páčia jej. Býva na internáte. A jesť jej tam v pohode chutí. Komplet im prerabali internát. Preto dosť dlho bývali v Modre a dochádzali autobusom do Modry. Tak asi 3 mesiace byvaii na internáte. Olo to náročné, ale výhoda je, že majú krásny vynovený internát.

autor
4. mar 2023

@elenajezova veľmi pekne vám ďakujem 😊❤️

adulinabobulina
6. mar 2023

Ahoj,neodporúčam školu nakoľko naozaj ti nespraví perspektívu do budúcna. To čo sa tam učí sa naučíš denno-dennou praxou a byť tebou idem na školu,ktorá má nejakú budúcnosť. Popri škole venovať sa jazdectvu,pomáhať v stajniach , neskôr si spraviť kurz a budeš mať lepší plat, upaltnenie ako z hentej SOŠ. Samozrejme je to na Tebe 🙂

autor
7. mar 2023

@adulinabobulina Dobrý deň, myslím že je jedno aký má kto odbor určite sa dá dorobiť nejaký kurz na niečo iné alebo sa viac vzdelať a ísť na úplne inú vysokú. Idem na ten odbor pretože sa o to zaujímam a nechcela by som mať nejakú školu kam sa budem nútiť. Neberiem vám váš názor a ďakujem za vyjadrenie ale samozrejme 100 ľudí 100 chutí. 😊