SOŠ stavebná
Ahojte,
máte niektorá dieťa na stavebnej škole, odbor staviteľstvo? Mám dcéru v 8 ročníku, mame vyplniť predbežný záujem o školu. Mne sa zdá táto škola dosť ťažká. Ako ju zvládajú Vaše deti, vybrali by si tento odbor znovu, ak by sa mali teraz rozhodovať? Mali vzťah k staviteľstvu?
@nelca84 ano, je to stredna odborná škola stavebná, odbor staviteľstvo. Práveže ona nevie čím by chcela byť v budúcnosti. Ja som v šoku z toho. Ako mala do cca 6 triedy chcela ísť na umeleckú školu, v 7 triede na zdravotnícku a teraz nevie. Je manuálne zručná, veľa pomáha manželovi v dielni, vonku, skôr ju bavia také tie mužské práce.
@nelca84 vybrali to s manželom. Ona hovorí, že vôbec nevie, čo by mala študovať. Mňa desi deskriptivna geometria a celkovo toto je pre mňa úplne cudzie. Návrhy, rysovanie... Predbežne sme mali vybranú tu zdravotnícku školu a ako 2 cestovný ruch, ale ani tieto školy nemá ako top.

@gabika99 urcite ide o sos-ku? Syn chodil na odbor stavitelstvo ale na priemyslovke. A ano, je to narocne, rysovanie, vypocty, odborne predmety...
On sa ucil dobre, ale vobec sa v tom nenasiel, takze prestupil na bilingv. gympel.
Dceru tato sfera zaujima? Chce byt architektka?