Stredná škola - prestup do inej triedy
Dobrý deň.Chcem sa Vás opýtať dcéra ide do 1.ročníka na strednej škole.Zaradili ju do inej triedy ako kamarátky.Chcela by som zavolať riaditeľke aby ju preložili.Myslíte že to bude možné ?
skus zavolat do skoly a rozumne to odovodnit.Pokial su triedy zameranim rovnake,myslim,ze by to bolo mozne....
@sil_qqq asi je uz neskoro to riesit. My sme boli s touto prosbou za p.riaditelkou este na konci juna. Skoly to uz neradi menia, ked sa zozam zverejnil.
@sil_qqq
Všetko záleží na ochote riaditeľa/ky a triedneho učiteľa/ku.
Napr. v 2. ročníku k nám prišla dievča z ústavu pre drogových závislí a dali ju do triedy A (my sme boli B) a na konci roka požiadala čím by mohla ísť k nám do triedy lebo ju v tej druhej šikanovali. Nebolo problém, v 3.+ 4. bola už s nami.
@simsalabim U nás ešte v októbri sa študenti vymenili, keď trebalo...Je to o ochote
Spolužiačka sa takto menila pred začiatkom roka
Ja som šla na 8r gymnázium a v prvom ročníku sa prišli spýtať k nám do triedy, že jedno dievča z druhej triedy by chcelo ist k nám ale iba ak sa niekto s ňou vymení aby bol v triedach rovnaký počet. Nevymenil sa nakoniec nikto tak zostala kde bola. Ale možno dajú aj Vám takú možnost ak bude niekto ochotný

zalezi od konkretnej skoly, riaditelky, ale skor nie...