icon

Stres z prijímačiek na strednú školu 2025

3. máj 2025

Ahojte, všetky mamičky deviatakov, budúcich stredoškolákov 🙂 ako to u vás vyzerá s blížiacimi sa prijímačkami? Už začínate stresovať, či skôr pohoda? Čo sa ešte vaši deviataci učia takto tesne pred?
Poprosím tie ktorých deti nerobia prijímačky vďaka dobrému monitoru, zdržte sa komentára 🙃 inak sa teším na postrehy, kľudne sa aj potom pochváľte ako to dopadlo 🙂 držíme si palce navzájom 🍀🍀🍀

leteku
3. máj 2025

Ahoj. Stresujem asi len ja. Na jednu školu prijímačky nerobí vďaka monitoru, čo však neznamená, že je prijatý a na druhú robí.Bola by som rada keby sa aspoň trochu na to pozrel, ale on má zjavne iný názor. Dúfam, že sa napriek tomu dostane do vybranej školy. Stresujem o to viac, že staršiu čakajú prijímačky na VŠ a maturita. Už nech je leto a všetko už je zdatné uzavreté.

tairyx
3. máj 2025

Ahoj.. no ja som to pôvodne chcela nechať na syna, aj som to písala v inej diskusii, ale ako matke mi to jednoducho nedalo a nedá, čiže vyzerá to u nás nejako takto 😁

nika23t
3. máj 2025

Chvíľu stresujem ja, dcéra je v pohode, potom sa prehodíme a stresuje ona a ja sa tvarim, že kľud, pohoda. Dcéra sa viac neučí ako učí posledný týždeň, ja do nej hucim, aby pridala, ona tvrdí, že jej už z toho prepina. Takže už len čakáme, nejako to dopadne...

kvietok2012
3. máj 2025

Stresujem asi len ja...syn je pohoďak, momentalne na kamaratovej oslave 🙂 , učit som ho ráno hnala, ze nech si zopakuje to, čo mu ešte robí problemy...tvaril sa, ze sa v izbe učí...tak snád to v pondelok dá a vyjde zo skoly spokojny...

alca85
3. máj 2025

Ja som v strese asi viac ako dcéra. Budem rada, keď to už bude úspešne za nami. Inak sa pripravuje precvičovaním každý deň. Syn ten sa ani nepripravoval, mal to viac menej na háku, keďže mu v podstate o nič nešlo a toho prijali teraz z 8. ročníka na bilingválnu OA.

zuzik1407
5. máj 2025

Môj mal talentovky,takže je už prijatý,ale verím Ti ten stres,ja som stresovala za neho.On bol síce ráno zelený ,zostresovany,ale len ráno.Niejak ako keby to mal na ,,háku,,...Držím palce všetkým ,aby sa dostali na školu,ktorú chcú 🙂

aneta04
7. máj 2025

Je to stres, aj moja mala talentovky kde ju prijali… ale my sme tu školu mali ako druhu. Takže odmietla:( už by mohla mať kľud.. no stalo sa inak.. v pondelok mala prijímačky na tu školu čo ona chce ísť ako na prvú.. na jeden odbor a budúci týždeň ideme na tu istú školu iný odbor.. a keď nedajbože nedopadne dobre tak sami nevieme čo bude:((. Držíme vám palce🙏✊