icon

Sú zakázané kalkulačky na T9?

jagatko
18. mar 2025

Ahojte , je prosím niekde uvedené , či a aké kalkulačky sú zakázané na T9?

alenah31
18. mar 2025

@jagatko kalkulačky sú povolené, nesmie používať kalkulačku v mobile ani v hodinkách - hodinky (obyčajné mať môže) ani mobil nesmie mať na stole. Toto nám včera prišlo - čo sa kalkulačiek týka - v pokynoch, okrem toho nesmú mať atramentové ani gumovateľné pero, pero musí byť modré (myslím tým písať na modro🙂 )

jagatko
autor
18. mar 2025

@alenah31 dceru vystresovala spoluziacka, ze kalkulacky s urcitymi funkciami sa nemozu pouzivat.

bibina32
18. mar 2025

@jagatko Synovi kázali si zobrať obyčajnú kalkulačku.

alenah31
18. mar 2025

@jagatko tá spolužiačka mala pravdu - môže používať kalkulačku na výpočty ako takú. Však tú s funkciami mi nesmie dcéra používať bežne v škole na vyučovaní ani teraz - nie to na testovaní.

martul
18. mar 2025

@jagatko no nemôžu používať hocijaké, ale to mali riešiť s učiteľkou matematiky už skôr, nie dnes so spolužiačkou.
U nás ráno pred monitorom kontrolovali všetkým deviatakom.

tilly
18. mar 2025

Nestraste. Ja som teraz kupovala kalkulačku ah s funkciami. Mám ísť kúpiť ešte nejakú jednoduchšiu?

jagatko
autor
18. mar 2025

@martul riesili, ale dnes nas zneistila spoluziacka dcery

jagatko
autor
18. mar 2025

@tilly my mame casio fx 85 es plus 2nd edotion s roznymi funkciami. Overila som si to pre istotu s ucitelkou a je to v poriadku, ale je to najvyssia mozna rada , ktora sa moze pouzit

tilly
18. mar 2025

@jagatko ja som kúpila túto

pralinka25
18. mar 2025

@tilly no ja som dnes kvoli tomu bola kupit uplne obycajnu

sella38
18. mar 2025

Co najobycajnejsia kalkulacka bez funkcii. Na youtube ma matykar video, kde presne vysvetluje, ktore funkcie kalkulacka nesmie obsahovat

tilly
18. mar 2025

@sella38 ďakujem. Idem pozrieť